15 Temmuz Yayınlarından Dolayı Kanal Fırat’a Tebrik Ziyareti

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ ve Malatya Temsilciği, 15 temmuz hain darbe girişimi sırasında yapılan kesintisiz yayınlardan dolayı milletin yanında yer alan ve demokrasiye sahip çıkan Kanal Fırat Televizyonu’nu ziyaret etti.

15 Temmuz Yayınlarından Dolayı Kanal Fırat’a Tebrik Ziyareti

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ ve Malatya Temsilciği, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk anından itibaren yapılan kesintisiz yayınlardan dolayı milletin yanında yer alan ve demokrasiye sahip çıkan medya grubumuzu ziyaret etti.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ ve Malatya temsilciğinden gelen ekip medya grubumuzu gezerek bilgi aldı.

ALPARSLAN: KANAL FIRAT TELEVİZYONU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık, unutturmayacağız ifadelerini kullanan 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alparslan, “Hain darbeyi, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara halkımız kesinlikle müsaade etmedi. Müsaade etmediği iekilde de gereken dersi vermiş sayılıyor. Bir daha rabbim yaşatmasın diyoruz. O hain günleri de biz topluma unutturmayacağız. Unutmadık hiçbir zaman da unutmayacağız inşallah. Biz Milli İrade Ocakları olarak kesinlikle ülkemizin birliği, beraberliği, bölünmez bütünlüğü için sonuna kadar Allah’ın izniyle savaşmaya da biz ant içtik. Arkadaşlarımızla, bütün ekibimizle devletimizin yanında olmaya da özen göstereceğiz inşallah. Kanal Fırat Televizyonuna da teşekkür ediyoruz. Çok güzel izlenildiğini biliyoruz. Malatya’da da çok güzel izleniyor. Başarılar diliyoruz. Elazığ halkıda çok sıcak kanlı. Kendini her aşamada geliştirmeye çalışan, gelişmiş gördüğümüz bir ilimizdir” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: KANAL FIRAT BÜTÜN TÜRKİYE’DE İZLENEN BİR KANAL OLDU

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Temsilcisi Tahsin Demirbağ, “Öncelikle biz daha önce Malatya’da 15 Temmuz Milli İrade Ocağı Genel Başkanı olarak biz beraber ziyarette bulunmuştuk. Gerçekten çok beğenilen bir kanal. Oradan da ikinci olay; genel başkanımız bir şey duyuyor beni aradılar. Dediler ki ’15 Temmuz gecesi Kanal Fırat ilk meydana çıkan bir kanalmış’ bende ‘gerçekten öyle’ dedim. Biz daha meydana yetişmeden Kanal Fırat bizden önce intikal etmişti. Bizzat gerçekten bende şahit oldum. Ondan dolayı biz 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Sayın Bilal Uludağ ve bizim Elazığ temsilcimiz, İl Başkanımız Kazım Sevinç ile birlikte biz buraya ziyarette bulunmuştuk. Ziyaretimiz çok başarılı geçti. Çok büyük bir itibarı var Malatya’da. Şu anda tek Malatya’da değil, Kanal Fırat bütün Türkiye’de izlenen bir kanal oldu” şeklinde konuştu.

GÜRSES: KANAL FIRAT TELEVİZYONUNA MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Üyesi Türkan Gürses, “ 15 Temmuz denilince birlikte beraberlik dönemiydi. Bizim gençlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördüm, şahit oldum. Bunu çok beğendim. Hiçbir zaman bizi yenemezler. Bizim gençlerimizin bilinçli olduğu halde hiç kimse bizim vatanımızı bölemez ve o bilinçle yetiştiklerine inanıyorum. Hiçbir zamanda bu gençlerimizin bilinçli şekilde ve doğru istikamette olacaklarına çok inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Kanal Fırat Televizyonuna misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Bizi gezdirdiler. Çok memnun oldum. İlk olarak Kanal Fırat Televizyonunu gördüm. Geniş bir alanı var” dedi.

TAŞTAN: KANAL FIRAT TELEVİZYONUYLA BİR MALATYALI OLARAK GURUR DUYUYORUM

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Mukaddes Taştan ise, “Gerçekten gelişmeler var Kanal Fırat Televizyonuna çok teşekkür ediyoruz. İncelemelerde bulunduk. Gerçekten yapılan çalışmaları biz de bir Malatyalı olarak taktir ediyoruz. Kanal Fırat Televizyonuyla gurur duyuyoruz. Allah bir daha 15 Temmuz’u bizlere yaşatmasın. Bu hain darbe girişiminden sonra Kanal Fırat Televizyonunun yapmış olduğu çalışmalardan dolayı medya grubunuza çok teşekkür ediyoruz. Kanal Fırat Televizyonuna misafirperverliğinden dolayı da teşekkür ediyorum. Kanal Fırat Televizyonuyla bir Malatyalı olarak Elazığ’a yapmış olduğu bu çalışmamalardan dolayı gurur duyuyoruz” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137