16 Nisan Halk Oylamasında Başarı Gösteren AK Parti İl Teşkilatları Ödüllendirildi

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İl Teşkilatlarını ödüllendirdi.

16 Nisan Halk Oylamasında Başarı Gösteren AK Parti İl Teşkilatları Ödüllendirildi

Halkoylamasında Elazığ’dan yüzde 71,8 “evet” çıkınca, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, bu başarıda emeği geçen teşkilat üyelerini ödüllendirdi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze yaptığı açıklamada, 16 Nisan referandumunda Elâzığ olarak Türkiye’de çok önemli oy oranıyla 81 il arasında yüzde 72 oy oranıyla 11. sırada olduğunu söyleyerek, “Büyük şehirlerimiz çıkardığımızda ise birinci sıradayız. Bu referandum sürecinde teşkilatımızın her ferdin göstermiş olduğu üstün gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Allah Bizleri, Bu Aziz İnsanlara Karşı Mahcubiyet Yaşatmasın”

AK Parti teşkilat mensupları olarak bir aile olduklarını ifade eden Gürgöze, “Milletvekilleri ilçe başkanları, il teşkilatları kadın kolları, gençlik kolları, köy temsilcileri, sandık görevlileri kısacası teşkilatımızın her bir kademesinde yer alan kardeşlerimizle Elâzığ’daki çalışmalarımızı yürüttük. Referandum sürecinde milletimiz bizi, AK Partiyi kurulduğu günden bugüne kadar partinin kurucusu olan Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman destekledi. Bu seçimlerde de çok önemli destek verdi. Milletimizle gurur duyuyoruz. Aziz şehrin insanları bizleri hiçbir zaman mahcup etmediler. İnşallah bizler de AK Parti olarak aziz hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Allah bizleri, bu aziz insanlara karşı mahcubiyet yaşatmasın. Bizler milletin göstermiş olduğu bu yolda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“579 Bin İnsanımızı Kucaklıyoruz”

Türkiye’deki tüm ilçeler arasında Palu ilçesinin 5. sırada olduğunu vurgulayan Gürgöze, “Belde teşkilatlarımızdan Beyhan teşkilatımız da çok önemli bir sıralamada. 579 bin insanı kucaklıyoruz. 579 bin insanımızın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

“Milletimiz Hangi Yolda Bize Rota Çizerse, AK Parti de Çizdiği Rota da İlerleyecek”

Gürgöze konuşmasına şöyle devam etti: “ Referandum sürecini 18 maddelik anayasa değişiklik paketinin ülkemiz açısından neler getirdiğini hep birlikte çok fazla konuştuk. Milletimiz, içerideki bütün bize karşı hayır cephesindekilerle birleşen Avrupa demokrasinin peşinde olduğunu iddia eden ama biz kabul etmiyoruz. Bunlara karşı yüzde 51.41’lik bir sonuçla bu sistem değişikliğine onay vermişti. Milletimiz hangi yolda bize rota çizerse AK parti de çizdiği rota da ilerleyeceğini ifade ettik.

“Seçim Bitince Kabuğuna Çekilen Teşkilat Değiliz”

Yeni sistemin getirdiklerini de konuştuk. Anayasa değişikliği onayladıktan sonra bizim kongre süreçlerimiz başladı. Dün genel başkanımız Binali Yıldırım dün açıklamasını yaptı. 2 Mayıs’ta yapılacak olan toplantıda inşallah cumhurbaşkanımızı partimize davet edeceğiz. Akabinde 21 Mayıs’ta olacak olağan üstüm kongrede de cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşkilatın hasretle beklediği güne kavuşacağız. Biz AK parti teşkilatları olarak seçim bitince kabuğuna çekilen, hiçbir iş yapmayan teşkilatlar değiliz. Seçim biter sanki başka bir seçim varmış gibi hazırlıklara başlarız. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizin yetkili organlarını bizler için seçmiş olduğu yolda yürümeye devam edeceğiz.

“Teşkilatımızın Her Ferdi Bu Ödüllere Layık”

Teşkilatımızın her kademesinde yer alan her ferdi bu ödüle layık. Bu ödülü hak ediyor. Biz onları temsilen birer kişilere bu plaketleri vereceğiz.”

Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı konuşmada, Tanzimat’tan bu yana en önemli değişim ve gelişim sürecinin yaşandığını ve bu değişim sürecinde Türkiye’nin halkın iradesine evet dediğini kaydetti.

“Bu Süreç Çalışmalarımızın da Testi Oldu”

Yanılmaz, evetlerin Elâzığ’da katlanarak arttığını ve Elâzığ’ın, Türkiye genelinde çok önemli dereceyle sonuç aldığını belirterek şunları söyledi: “Bütün teşkilat mensuplarımızın disiplinli çalışmaları halkımızın da teveccühü Elâzığ’ımızda bu güzel sonucu almamıza vesile oldu. Bu çalışmalarımızın da bir testi oldu. mahalle, esnaf, ev gezilerinde yapılan çalışmaları fiilen yerinde gördük.

“İsimsiz Kahramanlarımız da Var”

Bu çalışmalarda isimsiz kahramanlarımız da var. Sabah namazına kalkıp, namazdan sonra avucunu açıp, gözlerinden yaşlar akarak, dua eden milyonlarca isimsiz kahraman var. İsmi belli olmadan ev ev gezen, esnaf esnaf gezen ama ha yanlış yapmayın diyip evet oyu isteyen milyonlarca insanlar var. Burada verilecek plaketlerin ve bu törende verilecek olan belgelerin esas itibariyle ismi belli olmayan ama büyük azimle çalışan bütün kardeşlerimize gideceğine inanıyorum. Allah onlardan razı olsun.

“17 Nisan’la Birlikte Çok Ağır Bir Görev Hepimizin Omuzlarına Oturdu”

16 Nisan artık geride kaldı. Halkımız evet dedi. Yeni bir süreç başlamış oldu. Bu yeni dönem hepimize sorumluluk yüklüyor. Bizlerin görevi 17 Nisan itibariyle bitmedi. 17 Nisan’la birlikte çok ağır görev hepimizin omuzlarına oturdu. Elazığ’a bakarsak yüzde 72 oranda evet oyu aldı. Şimdi 17 Nisan’dan itibaren yüzde 28 ile bütünleştirecek çalışmalar içinde olacağız. Türkiye’nin beraberliği Türkiye’nin gücünü oluşturur. Bu referandum da evet hayır diyenler oldu ama biz bu ülkede evet-hayır diyenlerle birlikte yaşayacağız.

“Artık Elâzığ’da Yüzde 28 İle Bütünleşmenin Çalışmasını Yapmalıyız”

Artık 16 Nisan öncesi tartışmalara değil, Türkiye’nin geleceğine yürüyen, Türkiye’yi büyüten, zenginleştiren adımlara, adım atarak hep birlikte ulaşmalıyız. Biz Elâzığ’da yüzde 28 ile bütünleşmenin çalışmasını yapmalıyız. Kim ayrıştırmak bölmek istiyorsa, bu ülkeye doğru bir iş yapmıyor. Zor günler bizi bekliyor. Zor günleri el birliği ile sevgi ve muhabbetimizle aşarız. Türkiye 16 Nisan’dan sonra daha da güçlenmiştir. Dünyada sözü daha dinlenir hale gelmiştir. Halkımız daha da güçlenmiştir. Bunlar sürdürülebilir durum haline gelecek ve inşallah ülkemiz daha büyüyecek daha gelişecek. Çalışmalar içerisinde İlimizde öne çıkan beldelerimiz, mahallerimiz, ilçelerimiz, köylerimiz var. Yüzde 100 evet oyu aldığımız sandıklarımız var. Yüzde yüz hayır oyu aldığımız sandıklarımız da var. Bunların hepsi ayrı bir irdelemeye tabi olacaktır. Ama biz Elâzığ’daki 579 bin insanımızın birliğinin ve beraberliğinin mücadelesini vereceğiz. Ak parti ailesi olarak hepimiz heyecanlıyız. İnşallah 2 Mayıs’ta bu partinin kurucusu cumhurbaşkanımız AK partiyi şereflendirecek. Türkiye’deki bütün insanlarımız bunun heyecanını yaşayacak.

“21 Mayıs’tan Sonra Her Şey Çok Değişecek”

21 Mayıs’ta geldiğimizde ise hiçbir şey 21 Mayıs’tan önceki gibi olmayacak. Çok şey farklı olacak. Çok şey değişecek. Daha büyük bir irade daha büyük azim ve gayretle Türkiye’yi geliştirmenin, dünya mazlumlarına sahip çıkmanın, zalimlerin de diz çöktürmeye başlanmasının mücadelesi başlamış olacak.  Ağır zor bir mücadele ama biz zor mücadelelerden başarı ile sonuç almış bir teşkilatız. Bu mücadele hepimize hayırlı olsun. Birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi rabbim artısın. Rabbim milletimizi korusun. Ebediyen bu topraklarda huzur içinde yaşamamızı nasip etsin.”

Konuşmaların ardından ödüller sahiplerine verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137