18 Ekim Altın Fiyatları

Piyasalarda yaşanan hareketlilik altın fiyatlarında son dakika değişimlerini beraberinde getiriyor. Döviz kurunda yaşanan değişimlerle birlikte altın fiyatlarında da ciddi anlık reaksiyonlar söz konusu. Toplumun her katmanında araştırılan altın fiyatları hakkında en detaylı bilgileri, uzman yorumlarını ve anlık değişimleri haberimizde bulabilirsiniz. 18 Ekim Perşembe altın fiyatları burada! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altın fiyatları hakkındaki tüm detaylar haberimizde; düğün mevsiminin sonuna yaklaştıkça talep de artmış durumda...

18 Ekim Altın Fiyatları

Son Dakika | Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Cumhuriyet altını Çeyrek altın fiyatları 18 Ekim

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Döviz kurundaki yükselmenin ardından gram altın vatandaşların yeni gözdesi oldu. Düğün ve nişanlarda en çok tercih edilen çeyrek altının fiyatının artması sonucu vatandaş dikkatini gram altına çevirdi. Son yılların yeni yıldıız gram altın 18 Ekim Perşembe sabahı 219,86 TL'den alınırken 219,89 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın fiyatlarındaki son durum ne? Ülkemizde birikim yapacak vatandaşlar dolar ve eurodan bağımsız olarak çeyrek altın yatırımı yaparlar. Yastıkaltı altını denilen takıların çoğu çeyrek altındır. Çeyrek altın kuşkusuz düğün, nişan ve sünnet gibi törenlerde de en çok tercih edilen altın türlerindendir. Çeyrek altın bu sabah 358,41 TL'den alınırken 366,76 TL'den satılmaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137