Emniyet Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyonda toplamda 18 şahsa uyuşturucu madde satışı ve kullanımından işlem yapılırken 11 gram kubar esrar ele geçirildi.

“EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ”

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 31.10.2019 tarihinde; sağlamış oldukları uyuşturucu maddeyi piyasaya sattıkları tespit edilen S.A. ve A.K. isimli şahıslar, belirlenen adreslerine gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili olarak 3 ay süre zarfında yürütülen teknik takip sırasında da, satıcı şahıslardan uyuşturucu madde temin eden toplam 9 şahıs yakalanarak haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan yasal işlem yapılmıştır. Tamamlanan işlemlerinin ardından 01.11.2019 tarihinde adli mercilere sevk edilen S.A. ve A.K. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir”

“9 ŞAHSA İŞLEM YAPILDI”

“Ayrıca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 29-31 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılan çalışmalar sırasında da; 5 şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan, 3 şahsa da uyuşturucu madde ticaretinden yasal işlem yapılmış olup Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli mercilere sevk edilen 1 şahıs ta tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir. Yapılan çalışmalar kapsamında yapılan üst ve ikamet aramalarında ise 11 gr kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL