19 Ekim Altın Fiyatları

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve inişli çıkışlı grafik nedeniyle son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Döviz kurlarında yaşanan ani değişimler de altın fiyatları etkiliyor. Toplumumuzda önemli bir yere sahip olan altın hem yatırım hemde hediyeleşmek için kullanılan materyallerin başında gelmekte. Haftanın son günü olan 19 Ekim Cuma günü sabah saatlerinden beri en çok araştırılan konuların başında gelmekte. İşte bugün gram, çeyrek altın, yarım, tam ve Cumhuriyet altını fiyatları.

19 Ekim Altın Fiyatları

Son Dakika | Çeyrek Altın fiyatları bugün ne kadar? Cumhuriyet altını ve gram altın fiyatları 19 Ekim Cuma

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Düğün ve nişanlarda en çok tercih edilen çeyrek altının fiyatının artması sonucu vatandaş dikkatini gram altına çevirdi. Son yılların yeni yıldıız gram altın 18 Ekim Perşembe sabahı 222,24 TL'den alınırken 222,31 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın fiyatlarında ki son durum ne? Ülkemizde birikim yapacak vatandaşlar dolar ve eurodan bağımsız olarak çeyrek altın yatırımı yaparlar. Yastıkaltı altını denilen takıların çoğu çeyrek altındır. Çeyrek altın kuşkusuz düğün, nişan ve sünnet gibi törenlerde de en çok tercih edilen altın türlerindendir. Çeyrek altın bu sabah 349,49 TL'den alınırken 357,96 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından merak edilen, ilgiyle araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın daha çok gelin ve damatın yakın arkadaşları ve aile fertleri tarafından armağan edilir. Bu sabah yarım altın 696,79 TL'den alınırken 715,92 TL'den satılmaktadır.?

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 19 Ekim Cuma sabahı 1.397,95 TL'den alınan tam altın 1.427,46 TL'den satılıyor. Yine tam altın da genellikle uzun vadeli yatırımlar için tercih edilir bunun dışında aile fertleri tarafından gelin ve damata hediye edilir.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını ile çeyrek arasında benzer bağlar vardır. İki altın türü de birikim aracıdır fakat Cumhuriyet altınının hem ağırlığı hem de fiyatı daha pahalı olduğundan Cumhuriyet altını daha uzun vadeli birikim aracıdır ve kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah 1.448,00 TL'den alınırken 1.470,00 TL'den satılmaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137