19 yaşında başarılı bir öğrenciydi.

Elazığ’da lise eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra iki yıl önce İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mimarlık Fakültesini kazandı. Başarıyla eğitimini devam ettiren ve ikinci sınıfa geçen 19 yaşındaki Muhammet Taha Doğan, Heybeliada da bisiklet kazası geçirdi.

BİSİKLETTEN DÜŞTÜ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Geçen hafta arkadaşlarıyla birlikte İstanbul’da Heybeliada’ya giden Taha Doğan, güzel havanın tadını çıkarıp bisiklet sürüyordu. Ancak bir anda dengesini kaybeden Taha Doğan bisikletten düştü ve beyin kanaması geçirdi.

Bezmialem Dragos Hastanesi’nde yaklaşık bir hafta boyunca tedavisi devam eden 19 yaşındaki Taha Doğan daha fazla dayanamadı ve hayatını kaybetti.

CENAZE NAMAZI KILINDI

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Doktorlarından Ahmet Doğan’ın oğlu, Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan’ın amcacı torunu Muhammet Taha Doğan için bugün öğlen namazına müteakip İzzetpaşa Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, STK Temsilcileri, merhum Doğan’ın arkadaşları; akrabaları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

19 yaşındaki Taha Doğan için helallik alındı ve cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardında merhum Doğan Harput’taki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Doğan ailesi taziyeleri Bahçelievler Mahallesi’ndeki Karaçalı camisinde kabul edecek.

Medya grubumuz olarak merhum Taha Doğan’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.