2 Aralık Altın Fiyatı

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Özellikle altın alışverişi yapacaklar gram ve çeyrek altın alış satış fiyatlarını yakından izliyor. Hemen belirtelim ki geçtiğimiz hafta devam eden yatay yönlü seyir bu hafta da fiyatlarda etkili oluyor. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 2 Aralık güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

2 Aralık Altın Fiyatı

Altın fiyatlar günün ilk ışıklarıyla birlikte altın alışverişi yapacaklar tarafından merakla araştırılıyor.

Özellikle yatırımcının gözdesi olan çeyrek ve gram altın fiyatları 2 Aralık Pazartesi günü merakla araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Belirtmekte fayda var ki haftanın ilk işlem gününde altın fiyatlarında yatay yönlü seyir izleniyor.

Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

İşte, 2 Aralık güncel altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Gram altın ne kadar, kaç TL? Günün ilk saatleri itibariyle yatırımcılar bu sorunun cevabını araştırıyor. Hemen belirtelim ki geçtiğimiz hafta yatay yönlü seyrini sürdüren gram altın fiyatları bu haftanın da ilk işlem gününde de yatay yönlü seyrini sürdürüyor. Gram altın fiyatları bugün 269 lira seviyesinden serbest piyasada işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları 2 Aralık Pazartesi günü başta küçük yatırımcı olmak üzere yatırımcıların yakın markajında… Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Fiyatlardaki genel seyrinde etkisine bağlı olarak çeyrek altın fiyatları yatay yönlü seyrini sürdürüyor. Çeyrek altın 431 lira alış fiyatı ve 441 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

YARIM ALTIN

859,90

882,15

CUMHURİYET ALTINI

1.787,00

1.814,00

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137