GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU?

Gram altın fiyatları konusunda vatandaşların araştırması sürerken ilgi de her geçen gün artıyor. Altın fiyatlarındaki artışın ardından çeyrek altının fiyatının da artmasından sonra vatandaşların yeni gözdesi gram altın oldu. Gram altın düğünlerde tercih edilen takılardan oldu; gram altın 2 Ekim Cuma günü 218,37 TL'den alınırken 218,39 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın kuşkusuz ülkemizde en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Düğünlerde, nişanlarda en çok tercih edilen takıların başında çeyrek altın yer almaktadır. Birikim alanında da yastıkaltı altınlarının çoğu çeyrek altındır. Bugün çeyrek altın 350,40 TL'den alınırken 358,90 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın genellikle düğünlerde gelin ve damada hediye edilirken, birikim amacıyla da tercih edilmektedir. Yarım altın bu sabah 698,61 TL'den alınırken 717,79 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları da ilgiyle araştırılan konulardandır. Tam altın genelde düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri ile yakın arkadaşları tarafından hediye edilir. Fiyatı yüksek olduğu için yatırım amacıyla da uzun vadeli olarak tercih edilir. Tam altın bugün 1.401,61 TL'den alınırken 1.431,20 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler vardır fakat Cumhuriyet altını çeyrek altından hem daha ağır hem daha pahalıdır. Cumhuriyet altını çok daha uzun vadeli olduğu için kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bugün 1.456,00 TL'den alınırken  1.478,00 TL'den satılmaktadır.