Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü yaptığı açıklamada, bölge genelinde havanın çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin edilmektedir.

Hava Sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin edilmektedir.

Rüzgarların batı ve güneybatı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

Elazığ Merkez: 22 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Ağın: 21 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Alacakaya: 18 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Arıcak: 20 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Baskil: 17 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Karakoçan: 19 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Keban: 22 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Kovancılar: 18 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Maden: 19 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Palu: 20 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Sivrice: 17 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA, 21 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

BİNGÖL, 20 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

TUNCELİ, 20 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADIYAMAN, 25 / Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.