2018-2019 Sanat Sezonu Açılıyor

2018 – 2019 sanat sezonunu konserle açacaklarını belirten Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Koro Şefi Olcay Bürhan, “Cuma günü saat 20.00’da Nurettin Ardıçoğlu Kongre merkezinde düzenlenecek konsere "tüm halkımız davetlidir” dedi.

2018-2019 Sanat Sezonu Açılıyor

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Koro Şefi Olcay Bürhan, sanatsal etkinliklerle ilgili basın açıklaması yaptı.

“VERECEĞİMİZ KONSER İLE AÇILIŞINI YAPIYORUZ”

Bürhan yaptığı açıklamada, “Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü olarak 2018-2019 sanat sezonunu 14 Eylül Cuma günü saat 20.00’da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde vereceğimiz konser ile açılışını yapıyoruz. Dolayısıyla 2018-2019 sanat yılı sanat sezonumuzun hayırlı olmasını tüm sanatçı arkadaşlarımız ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum öncelikle. Bu yıl sanat sezonu eğitim-öğretim yılıyla aynı döneme denk geldi. Dolayısıyla bizlerde Elazığ Devlet Korosu olarak tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve tüm velilerimizin eğitim öğretim yılının da hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“KOROMUZ SOLO VE KORO ESERLERİ SESLENDİRECEKTİR”

Bu yıl da periyodik konserlerimiz devam edecek diyen Bürhan, “Bu yılda periyodik konserler, eğitim konserleri ve turne programlarıyla bu yılki hizmetlerimizle devam edecek. 14 Eylül Cuma günü Koro Şefimiz Kenan Çimtay yönetiminde Elazığ Devlet Korosu olarak saat 20.00’da bir konser düzenleyeceğiz. Bu konserimizde birbirinden güzel bir repertuvar ve eserlerle koromuz solo ve koro eserleri seslendirecektir” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137