Türkiye 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimini geride bıraktı.Şimdi ise gündemde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin erkene alınması var.Peki, yerel seçimler erkene alınacak mı?Ak Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ; 2019’da yerel seçimleri değerlendirdi.

“ÜLKEMİZİ ÖNÜMÜZE KOYDUĞUMUZ HEDEFLERE TAŞIYACAĞIZ”

Milletvekili Demirbağ, “Seçimlerin erkene alınması gibi bir durum söz konusu değildir” diyerek “ 6 – 7 aylık bir süre var normal seçimlere. Mart’ta yapılacak çünkü. Bu söylentiler vardı ama kesin aşağı yukarı zamanında yapılacak inşallah. Mahalli seçimlerde ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. AK Parti iktidarımıza güvenmeye devam etsinler. Güvenini bu zamana kadar kaybettirmediler. Artırarak devam etti. Bundan sonrada o güvenini devam ettirsinler. Allah’ın izni ile bugüne kadar yaşadığımız badireleri de nasıl atlattıysak Cenabı Allah’ın yardımı ile milletimizin desteği ile bundan böyle içinde bulunduğumuz durumdan da kısa sürede kurtulmak sureti ile ülkemizi önümüze koyduğumuz hedeflere taşıyacağız. Başta 2023 hedefi olmak üzere taşıyacağız. Ben bütün hemşerilerimize gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun ”ifadelerine yer verdi.

Elazığ ve ilçelerini karış karış gezerek hem esnaf hem de vatandaşla bir araya gelen Milletvekili Demirbağ ilçe ziyaretlerini de değerlendirdi.

“MİLLETİMİZ ABD’YE PABUÇ BIRAKMAYACAK”

Ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Milletvekili Demirbağ, halkımızın memnuniyeti devam ediyor” diye aktararak “ Bayramın ikinci günü bayramlaşmaya müteakip bakanımız da gelmişti Arıcak ilçesine Metin Bey ile gittik. Arıcak, Üçocak, Erimli ve Arıcak’ımızın büyük köylerini de gezdik. Çok da verimli oldu güzel oldu. O geziye müteakip ertesi günde şehirde taziyelerde bayramlaşmalar vardı. Çok da güzel oldu. Palu Beyhan dan sonra esnaflarımız ile bayramlaştık. Kaza nedeni ile vefat edenler vardı. Taziyeye gittik. Akşam düğünler vardı. Çarşamba günü Allah nasip ederse Ankara’ya döneceğim. Daha sonra gelip ilçelerimizi de gezeceğim. Halkımız ABD ile olan ekonomik savaş karşısında ciddi bir duruşu var. Liderimizin ve kurmaylarımızın yanındalar. Bu konuda ABD’ye pabuç bırakmayacak onu gördük. Liderimize karşı o sevgi teveccühü devam ediyor, fazlası ile. Halkımızın memnuniyeti devam ediyor. Bu ekonomik savaş ile birlikte yaşanan ufak tefek sıkıntılar var. Eskisi kadar yatırımlar böyle devam edemeyecek belki biraz sabrederiz. Hepsi de bunun bilincinde. Daha fazlada olsa bu sıkıntılara göğüs germekte olduklarını her fırsatta ifade ettiler. Ben bütün milletimize ve bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Birlik beraberlik içinde olursak göğüs germesini bilirsek bütün bu badireleri atlatırız" diye söyledi.