Yeni yılın ilerleyen dakikalarında Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Emniyet personelleri ile bir araya geldi.

Müdür Doğan Cangül, yeni yıla emniyet personelleriyle beraber girmesinin ardından, kendi elleriyle görevi başında bulunan Polis memurlarına çorba ikramında bulundu.

CANGÜL: ÇORBA İKRAMIMIZ OLDU

Açıklama yapan Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, “Bugün gün itibariyle bbtün arkadşlarımızla görevimizin başındayız. Teşkilatımızın çalışma prensibi bu. Bugüne has gözükse de 24 saat esasına çalışan kurumlarız. Çorba ikramımız oldu. Emniyet ve Jandarma teşkilatı şehrin güvenliğini huzurunu hep beraber sağladığımız bir teşkilat. Elazığlılarla beraber bu huzura katkı veren bütün etkenler olmak üzere bizlerde katkı sunabiliyorsak ne mutlu. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntımız yok. İlçelerimizde dahil 1300’e yakın personelimizle birlikte görevdeyiz. Bir sıkıntı yaşamadan ülkemiz genelinde bu günü tamamlamayı düşünüyoruz. Sabah 06.00 sıralarına kadar devam edeceğiz. Görevlilerimiz var. Devriyelerimiz sürekli var. Bütün arkadaşlarımız görevi başında” ifadelerini kullandı.

CANGÜL: KAZA OLMASIN İSTİYORUZ

Trafik Denetlemeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Cangül, “İçişleri Bakanımızın talimatları, Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yönlendirmeleri doğrultusunda vatandaşımızda bunu hassasiyetle tabip ediyorlar. Emniyet kemeri ve hız konusunda belli bir güvenilirlik sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle şehirlerarası yolda kemer takmanın ölümü ne kadar azalttığını biliyoruz. Aynı şekilde ısrarla ölüm olmasın istiyoruz. Mümkünse kaza olmasın istiyoruz. Dolayısıyla biz de denetimlerimize vatandaşlarımızınım güvenliği için devam ediyoruz. Aynı hassasiyetle devam edeceğiz” dedi.

CANGÜL: UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE BİZİM İÇİN TERÖRLE MÜCADELE İLE AYNI ANLAMA GELİYOR

Uyuşturucu ile mücadeleye değinen Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, “ Denetimlerimizde kesinti olma ihtimali yok. Uyuşturucu ile mücadelede Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz çok hassas. Şu ana kadar ilimiz ve ülke genelindeki yüzdelerde mücadelenin nasıl yürütüldüğünü gösteriyor. Yakalama ve tutuklama oranlarının ne kadar arttığını görüyoruz. Uyuşturucu ile mücadele bizim için terörle mücadele ile aynı anlama geliyor” diye kaydetti.

HABER: SITKI TAŞEL