Türk Büro Sen Elazığ Şubesi düzenlediği toplantıda 2023 hedeflerini görüştü.

Programa Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türk Büro -Sen Genel Başkan Yardımcıları Özkan Ulupınar,  Sami Çam ve sendika üyeleri katıldı.

BANKUR:BURADA GÜZEL BİR HAREKET YAPMIŞ OLACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur, “Kamu Sen ailesi olarak içlerinde Türk Büro Sen olarak bir hedefimiz var; 2023 Genel Yetki. Memur Sen’in üye sayısı 90 bin bizim ise 72 bin. Arkadaşlar hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek hem Elazığ’da hem de Türkiye genelinde Genel Yetkiyi alarak masada bizleri satanlara gerekli cevabı verip burada güzel bir hareket yapmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

ULUPINAR: “2023 VE 2025 YILLARIMIZI KAYBETMEK İSTEMİYORUZ”

Türk Büro - Sen Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ulupınar, yeni seçilen bir yönetim olarak, kendilerine oluşturdukları hedeflerine değinerek, “Ben kıymetli memur arkadaşlarımı düşünmeye davet ediyorum. Artık daha fazla kaybetmeye devam edecek miyiz? 6 toplu sözleşmedir 12 yıldır memuru masada bırakan bu sendikaya katlanmaya devam edecek miyiz? Biz 2023 yılındaki toplu sözleşme masasına yetkili sendika olarak oturmak istiyoruz. 2023 ve 2025 yıllarımızı kaybetmek istemiyoruz.” dedi.

ÇAM: “İNŞALLAH KASIM AYINDA SÖZLEŞMELİLERİN KADRO SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam, kuruluşunda ilkeleri olan bir sendika olduklarını belirterek, “Net olarak yaklaşık 5 ay öncesine kadar bu çalışmalar bitti sadece siyasi iradenin meclise sevk edip size sözleşmelilere kadro verildi veya yasalaştı denilmesini bekliyoruz. İnşallah Kasım ayında sözleşmelilerin kadro sorunu çözülecek.” diye kaydetti.

KORKMAZ: “DEVLETİN SİZLERE İHTİYACI VAR”

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, vakıf olarak 15 Temmuz sonrası kamu çalışanlarına bir sloganla yaklaştıklarını söyleyerek, "Bizler devletin asil evlatlarıyız. Bugün burada aynı ortamı paylaştığımız ve 550 bin Kamu Sen üyesi devletin asil evladıdır. Bu devletin sizlere ihtiyacı var. Hepimiz o süreci yaşadık ama o süreci en iyi bilen kamu çalışanıdır. Kamuda yaşadığı gördüğü zulümdür.” dedi.