GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Gram altın, özellikle altın fiyatlarında geçtiğimiz ay yaşanan yükselmeden sonra en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Çeyrek altının fiyatının yükselmesiyle vatandaşlar tercihlerini gram altından yana kullandı. Gram altın bu sabah saatlerinde 222,38 TL'den alınırken 222,49 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın fiyatları konusunda son durum ne? Altın fiyatları konusunda akla gelen ilk altın türü şüphesiz çeyrek altındır. Çeyrek altın, yastıkaltı yatırım altınlarının neredeyse tamamını oluşturur. Aynı şekilde düğün ve benzer törenlerde de çeyrek altın tercih edilen ilk takıdır. 21 Ekim Pazar sabahı çeyrek altın 355,03 TL'den alınırken 363,30 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatlarında son durum şu şekilde; yarım altın bu sabah saatlerinde 707,83 TL'den alınırken 726,60 TL'den satılmaktadır. Yarım altın düğünlerde gelin ve damatın yakınları, aile fertleri tarafından hediye edilir.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın da yine aynı şekilde en çok tercih edilen altın çeşitlerinden biridir. Düğünlerde gelin ve damatın aile fertleri, yakınları ve arkadaşları tam altını tercih eder, tam altın fiyatlarında son durum da şu şekilde; bu sabah 1.420,10 TL'den alınan tam altın 1.448,75 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında ciddi benzerlikler söz konusudur. İki altın türü de uzun vadeli yatırım aracıdır fakat Cumhuriyet altınının hem ağırlığı hem de fiyatı daha pahalı olduğundan daha uzun süreli tercih edilir. Cumhuriyet altını bu sabah 1.468,00 TL'den alınırken 1.485,00 TL'den satılmaktadır.