24 Haziran Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında TEİAŞ 13. bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti, üniversite mahallesi, yeni mahalle ve Harput’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları tempoyu artırdı.

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti, Harput, Üniversite Mahallesi, Yeni Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 Sadak ; “GÜN GELECEK BU ADALET İKTİDAR SAHİPLERİNE DE LAZIM OLACAK”

Saadet Partisi 2. Sıra Milletvekili adayı Nedim Sadak, adaletin önemine vurgu yaparak “ İnsanlarımız birçok konudan şikâyetçi. Özellik ile adalet konusunda memlekette adalet gerçekten kaldırılmış. Yüz binlerce insanımız bu konuda mağdur edildi. Türkiye’de darbe operasyonu yapıldı. Birçok insanımız ya işinden atıldı. Tabi elbette biz devletimize kurşun sıkan karşı çıkan herkesin cezalandırılmasından yanayız. Ancak bunların içerisinde birçok insanımız da mağdur edildi. Bu mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi gerekiyor. Adaleti sağlayan adaleti temsil eden memurumuz bile artık bu ülkede adalete güvenmiyor. Bu adalet hepimize lazım. Gün gelecek bu adalet iktidar sahiplerine de lazım olacak. O yüzden adaletin gerçekten bağımsız ve tarafsız olması gerekiyor” şeklinde konuştu. 

 Tanyıldızı ; “ELİ NASIRLI YÜREĞİ YARALI OLAN İNSANLARIN, KÖYLÜMÜZÜN EMEĞİ”

Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı ise siyaset amaçlarının hak mücadelesi olduğunu belirterek “ Bir siyasi hak yenilenler ile hakkı yenilenlerin mücadelesini ve onların kazanımlarını tekrar alabilmek için giriyoruz. Eli nasırlı yüreği yaralı olan insanların, köylümüzün emeğini tekrar onlara gereken değeri vermek için giriyoruz. Şuanda siyaseti fabrikaları satılan, köylümüzün ve pancar üretici insanların haklarını vermek için giriyoruz. Biz fabrikaları kapanmış işi ve emeği sömürülmüş insanların tekrar fabrikalara girmesi için çalışmalarımız yapıyoruz” dedi.

 Ergen ; “PERTEK DE HARPUT GİBİ YETİM VE ÖKSÜZ”

Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen

Harput’un ihmal edildiğini söyleyerek “ Harput ölü, Harput kimsesiz. 16 yıldan beri ve uzun yıllardan beri Harput’umuz ihmal edildi. Bizler sadece kuru kuruya Harputluyum yapıyoruz. Harputluyum bir yerli olmak o yerde üstünlüğümün olduğunu göstermez. Harput’u seviyorsak o kadar iş adamlarımız var o zaman Harput’a bir el atsınlar. Harput’u anmadan Petek’i de geçemiyorum. Pertek de Harput gibi yetim ve öksüz. Harput ve Pertek yetim ve öksüz bir durumda bir birlerine bakıyorlar” diye kaydetti.

 Emre ; “BU SEÇİM BABAM SAĞ OLSUN DİYENLER İLE MİLLET SAĞ OLSUN DİYENLER ARASINDA OLACAKTIR”

Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre de eski emniyet binasına değinerek “ Daha önceden bu Şehrin hiçbir problemi yokmuş gibi bütün sorunları önümüze getirdiler çözmüş edası ile sundular. Malumunuz bombalana emniyet müdürlüğümüzün bahçesine millet bahçesine çevrildi diye bir müjde aldık. Tebrik ediyoruz kendilerini. Ama bunu seçim malzemesi haline getirmemeliydiniz. Madem bu kadar yetkiniz vardı, bu Şehri bu kadar seviyordunuz neden bu son 5 günde açıklayıp bunu oy avcılığına dönüştürüyorsunuz. Bu şehir böyle yönetilmez. Bu seçim babam sağ olsun diyenler ile millet sağ olsun diyenler arasında olacaktır. Bir tercih yapma şansımız var. Bu seçim uçurumdan önceki son çıkıştır. Biz istiyoruz bu aziz şehir kalkınsın” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137