24 Haziran Seçimleri

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Kovancılar ilçesi ve Doğukent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, destek istedi.

24 Haziran Seçimleri

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Adayların seçim çalışmaları kapsamında durağı Kovancılar ilçesi ve Doğukent Mahallesi oldu.

MİLLETVEKİLİ ADAYI EBUBEKİR TANYILDIZI; “ÜLKEMİZDE Kİ SIKINTILARI BİLİYORUZ. EKONOMİ TIKANMIŞ”

Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı, “siyaset ve ekonomi tıkanmış” dedi, halkımız 24 Haziranda gereken cevabı verecektir” ifadelerini kullanarak “ Ülkemizde ki sıkıntıları biliyoruz. Ekonomi tıkanmış, kardeşliğin altına dinamit koyuluyor. Ayrıştırma bölüştürme, ötekileşme almış başını gidiyor. 24 Haziran’da gereken cevabı vereceğine inanıyorum ”diye kaydetti.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKAN ERGEN ; “BU SEÇİM CİDDİ MANADA BİR ÖLÜM KALIM SEÇİMİDİR”

Saadet Partisi 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen ise, 24 Haziran uçurumun kenarındaki son dönüştür” diye belirterek “ Esnaflarımızı geziyoruz, insanlarımızı dinliyoruz, onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların sıkıntılarının ne olduğunu yerinde tahlil etmeye çalışıyoruz. Esnafımız gerçekten çok çok sıkıntılı durumda. Bu seçim ciddi manada bir ölüm kalım seçimidir. Bu uçurumun kenarında son dönüştür. Eğer bu seçimde de yanlış yaparsak ülkemiz ve milletimiz büyük bir sıkıntıya düşebilir. Onun için bu seçimde çok dikkatli oy vermemiz. Mutlaka sandık başına gitmemiz gerekiyor. Bildiğiniz üzere oy vermek dini bir sorumluluktur. Çünkü insan mahşerde ahirette her nefesinden sorguya çekilecektir. Dünyadanken ne yaptın kime ne yetki verdin. Bu oy verdiğin insanlar ne yaptı. Dini açıdan Allah’ın emirleri açısından ne yaptı. Faydalı mı oldu zararlı mı oldu. Bunun için hep sorguya çekileceğiz. Bizler Saadet Partisi kadroları olarak inşallah hazırız” şeklinde aktardı.

Adaylar, Kovancılar ziyaretinin ardından Doğukent Mahallesi’nde bir Kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi.

HACIBERKİROĞLU ; “BİZİM İNSANIMIZ İNİM İNİM İNLİYOR”

Saadet Partisi 1. Sıra milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, emekli perişan milletin ağzı açılmıyor” diye aktararak “ Ülkemizin kaynakları son derece zengin. Ama bizim insanımız inim inim inliyor. Neden acaba kaynaklar varda zenginliğimiz varda neden inim inim inliyoruz. Bunun sebebi ne? Asgari ücret biliyorsunuz 1600 lira. 7 milyon civarında işimiz var. Emekli perişan. Yani esnafın ağzı açılmıyor. Geçen Mehmet Şimşek Bey iş alanında konuşurken iş adamları bağırıyor. Diyor sayın bakanım vallahi boğazımıza kadar ipotekliyiz. Bu sıkıntıların sebebi ney? Neden biz bu sıkıntıları yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 18:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137