"24 Haziran’da Türkiye Yepyeni Bir Alana Girecek"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran 2018’de yapılacak seçimlerde milletin adamı ile milletin bütünleşeceğini söyledi. Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile yepyeni alana gireceğini ifade eden Yanılmaz, seçimlerde en yüksek oyun çıkması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"24 Haziran’da Türkiye Yepyeni Bir Alana Girecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin 24 Haziran 2018’de yapılacağını açıklamasının ardından Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da seçim tarihinin yerinde bir karar olduğunu söyledi.

“TÜRKİYE O HANTAL YAPIDAN KURTULMUŞ OLACAK”

Türkiye’nin 24 Haziran seçimleri sonrasında yepyeni bir alana gireceğini ifade eden Yanılmaz, kararların hızlı alınarak, ülkenin hantal yapıdan kurtulacağını kaydetti.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN AÇIKLADIĞI TARİH BENCE ÇOK ÇOK OLUMLU BİR TARİH”

Başkan Yanılmaz konuşmasında, “Ben inanıyorum ki Türkiye Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yepyeni bir alana girmiş olacak. Kararlar daha hızlı alınacak. Türkiye o hantal yapıdan kurtulmuş olacak. İçeride ve dışarıda hem teröristlere karşı hem de bu ülkeyi yok etmek isteyenlere karşı müthiş bir mücadele verirken Türkiye’nin yönetim yapısını da iyi bir sisteme oturtması gerekiyordu. Bu açıdan Cumhurbaşkanımızın açıkladığı tarih bence çok çok olumlu bir tarih. Bu işin süratle olup bitmesi gerekiyor. Biz Elazığ’da nasıl cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi teorisine yüzde 72 oy vererek Türkiye’nin en iyi illerinden biri olduysak inşallah 24 Haziranda da Elazığ en yüksek oyu verecek ve Türkiye derece yapmış illerden biri olacak” dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletin adamı ile milletin bütünleşmesinin 24 Haziran’da gerçekleşeceğini ifade eden Mücahit Yanılmaz, şahsı ve belediye olarak seçimlerde en yüksek oyun alınması için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

“ELAZIĞ HER ZAMAN AK PARTİ’YE OY VERDİ, DESTEKLEDİ, SAHİP ÇIKTI”

Başkan Yanılmaz şöyle konuştu: “Zaten çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ancak dünden itibaren Elazığ belediyesi olarak, Mücahit Yanılmaz olarak bütün hedefimiz 24 Haziran’da bunun çok daha yüksek oy olması için çalışmalarımız olacak. Elazığ her zaman AK Parti’ye oy verdi, destekledi, sahip çıktı. AK Parti de Elazığ’a sahip çıktı. Şimdi bu milletin adamıyla milletin bütünleşmesi 24 Haziran’da olacak. Biz Elazığ olarak kendimize inanıyoruz. Kendimize güveniyoruz. En yüksek oyu alacağımıza da inanıyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sami
Sami - 6 yıl Önce

Umarım Yerel seçimlerde değişir.

SIRADAKİ HABER

banner137