Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan “Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi” projesi eğitimleri sona erdi.

Proje dahilinde eğitim alan 24 kursiyer sertifikalarını aldılar.

Kültür Park’ta gerçekleştirilen sertifika programına Elazığ Vali Yardımcısı Uhut Emre Koyuncu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa, Elazığ Valiliği SODES Müdürü Ramazan Polat, Horoz Lojistik Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Yönetmeni Cahit Turan, Proje Koordinatörü Hülya Girgin ve kursiyerler katıldı.

GİRGİN: TECRÜBE EDİNEREK PROJEYİ BAŞARI İLE TAMAMLADILAR

Törende konuşan Proje Koordinatörü Hülya Girgin, “Eğitimler kapsamında 24 kursiyerin Ocak ayından Haziran ayına kadar milli eğitim modüllerine uygun olarak, genel ve mesleki eğitimler aldığını ve eğitimlerin ardından staj faaliyetleriyle birlikte tecrübe edinerek projeyi başarı ile tamamladılar” dedi.

TURAN: BÜYÜK BİR İSTEKLE KATILIM GÖSTERDİLER

Horoz Lojistik Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Yönetmeni Cahit Turan ise ““Kursiyerler eğitim sürecine büyük bir istekle katılım gösterdiler. Kendilerine sağlanan imkânı çok doğru değerlendirdiler” ifadelerini kullandı.

POLAT: KURSİYERLERİMİZİN YOLU AÇIK OLSUN

Elazığ Valiliği SODES Müdürü Ramazan Polat da “Projenin gerçekleşmesi için çaba sarf eden bütün kurumlara teşekkür ederim. Kursiyerlerimizin yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

GÜRTÜRK: ÖNEMLİ BİR BAŞARI GETİRECEK

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, emek vererek almaya hak kazandıkları sertifikaların, iş hayatında kendilerine ve çalıştıkları kuruma önemli bir başarı getirecek” diye kaydetti.

YAŞA: İLİMİZ VE ÜLKEMİZİN DE KALİFİYELİ ELEMAN KAZANILIYOR

KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa da verilen eğitimlerle gençlerin iş, ilimiz ve ülkemizin de kalifiyeli eleman kazanılıyor” dedi.

YANILMAZ: BAŞARILI OLDUĞU ALANDA İLERLEYEN GENÇLERİN YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, “İlimizde lojistik sektörüne yönelik ilk adımı belediye olarak kendilerinin attık. Eğitim imkânı sunulan kursiyerlerin yeni kurulan veya var olan firmalarda çalışarak yüksek performans göstereceklerine inanıyorum. Bizler ne iş olsa yaparım diyen bir gençlik değil, eğitimini aldığı ve başarılı olduğu alanda ilerleyen gençlerin yetişmesini istiyoruz” dedi.

KOYUNCU: HAREKETTE BEREKET VARDIR

Vali Yardımcısı Uhut Emre Koyuncu da, “Lojistikte aldığınız eğitimler ecdadımızın bizlere bıraktığı payeye bir anahtar vesiledir. Esnaflarımızın, ‘harekette bereket vardır’ diye güzel bir sözü vardır. Lojistikte özünde hareket işidir. Bu eğitimler sizlere inşallah yeni hayatınızda can suyu olur. Ekonomimize önemli katkılar sunacağınıza inanıyoruz. Tekrar hayırlı olsun” dedi.