24 Mayıs’ta Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu; Malatya ve Adıyaman'ın aralıklı yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı; Tunceli, Bingöl ve Elazığ'ın kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir” denildi.

24 Mayıs’ta Hava Durumu Nasıl Olacak?

Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu; Malatya ve Adıyaman'ın aralıklı yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı; Tunceli, Bingöl ve Elazığ'ın kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği beklenmektedir.

Rüzgarların kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli esmesi tahmin edilmektedir.

UYARILAR:

Bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl ve Elazığ'daki yağışların kuvvetli olması beklendiğinden ani sel su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

Elazığ Merkez:    16    /    Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Ağın:    16   /    Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Alacakaya:   16   /    Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Arıcak:    21   /    Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Baskil:    11   /    Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Karakoçan:   15   /    Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Keban:   20   /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Kovancılar:   16   /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Maden:   15   /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Palu:   17   /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Elazığ Sivrice:   11   /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA:   14  /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

BİNGÖL: 19   /  Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

TUNCELİ:   18   /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

ADIYAMAN:   20   /   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137