Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçeceği tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklıklarında mevsim normallerinin 1 ile 3 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarların kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

Elazığ Merkez:  17 /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Ağın:  15  / Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Alacakaya: 15  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Arıcak:  18  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Baskil:  13 /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Karakoçan:  16  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Keban:  16   /   Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Kovancılar:  16  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Maden:  15  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Palu:  17  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Sivrice:  14  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA: 17   /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BİNGÖL: 17  /  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

TUNCELİ:  19  /   Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADIYAMAN:  19 /   Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.