Ülkemizde altın fiyatları hem düğünlerde gelin ve damada hediye edilmek için hem de birikim yapmak amacıyla satın alınır. Düğünlerdeki altın alışverişi karşılıklıdır ve nesillerden nesile devam eder. Bu durum sosyal yardımlaşma ve sosyal birlikteliği de pekiştirir. 25 Kasım Pazar altın fiyatları ne kadar oldu? Özel olarak hazırladığımız içeriğimizde altın fiyatları hakkındaki tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatlarının piyasalarda yaşanan değişimlerle birlikte artmasından sonra vatandaşın dikkati gram altına çevrilmişti. Gram altın o zamandan beri vatandaşın yeni gözdesi oldu ve düğünlerde de hediye edilmeye başlandı. Gram altın 25 Kasım Pazar günü 207,77 TL'den alınırken 207,85 TL'den satılmaktadır.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Ülkemizde en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında şüphesiz çeyrek altın vardır. Bir dönem 450 TL'ye kadar çıkan çeyrek altın fiyatlarında bugün son durum şu şekilde; bugün 332,57 TL'den alınan çeyrek altın 340,15 TL'den satılıyor. Yatırım alanında da evlerde bulunan yastık altı altınlarının çoğu çeyrek altındır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın konusunda vatandaşların araştırmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yarım altın fiyatlarında son durum şu şekilde; yarım altın bu sabah saatlerinde 663,07 TL'den alınırken 680,30 TL'den satılmaktadır. Yarım altın yatırım amacıyla satın alınır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın genelde düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, yakınları ve dostları tarafından armağan edilir. Tam altın fiyatları sıkça araştırılır, birikim aracı olarak da satın alınan tam altın kolay kolay bozdurulmaz. Tam altın bu sabah saatlerinde 1.330,29 TL'den alınırken 1.356,44 TL'den satılmaktadır.