Enerji Bakanlığı TEDAŞ Genel Müdürlüğü 11.Bölge Müdürlüğü çalışanlarından hemşehrimiz Nurettin Kucum'un oğlu 26 yaşındaki Enes Kucum hayatını kaybetti.

Uzun süre önce lösemi tanısı konulan ve verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Enes Kucum’un cenazesi 12 Mayıs Çarşamba günü Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi’ne bağlı Vişneli Köyü’nde defnedilecek.

Aile taziye dileklerini telefon ile kabul edecek.

Medya grubumuz olarak merhum Enes Kucum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

26 yaşında lösemiye yenik düşerek hayatını kaybeden polis memuru Enes Kucum’un arkadaşları sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayımladı.

Hamza Ergen: Can dostum, kardeşim, sırdaşım Enes Kucum bugün Lösemi hastalığına yenilerek Rahmet-i Rahman’a tevdi etmiştir. Bizler onu iyi bilirdik. Karıncayı incitmez, gülden ağır laf etmez gardaşım Rabbim bizi cennetinde buluştursun o zamana kadar seni hiç unutmayacağız…

Samet Reşit Can: Enes Kucum... Çocukluk arkadaşım, kardeşim... Pırlanta gibi biri delikanlıydı. Uzun süredir savaştığı kansere bugün yenik düşmüş. Gerçekten insanın boğazı düğümleniyor. Kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Bu dünyada tek bir karıncaya bile zararı olmamış, her zaman herkesin iyiliğini düşünmüş, nezaket abidesi bir delikanlıydı. Biz şahidiz ki Enes iyi insandı. Rabb'imiz onu bağışlasın, cennet bahçelerinde onu rızıklandırsın.

Ömer Faruk Parmaksız: Gardaşım, abim, dostum Enes Kucum emaneti sahibine teslim etmiştir. Ben senin samimiyetine, dostluğuna, bu dünyadan hoş bir sada bırakarak geçtiğine şahidim. Allah sana rahmet eylesin

Salih Emrah Akay: Vay benim aslanım. Vay benim yiğidim. Ya Rabbi bu nasıl bir hüzündür bu nasıl bir acıdır. Daha gençliğinin baharında bir fidan lösemi ye yenik düşüp bizleri onu çok seven yüreğimizle baş başa bıraktı. Her önünden geçtiğimizde görev yerinde ise abi çayı koyuyorum dönüşte bekliyorum deyip oturup o güzel içten muhabbetiyle yorgunluğumu attığım canım gardaşım. Rabbim mekanını cennet eylesin ENES KUCUM. Allahim sen onu cennetine koy Resulüne komşu eyle inşallah.