Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada,  

       

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, 08:00 – 12:00 saatleri arasında olmak üzere Elazığ Valiliği Yeni Hizmet Binası önünde; 25 Ekim 2018 Perşembe günü yapılacak olan prova ile 29 Ekim 2018 Pazartesi günü düzenlenecek törenle ilgili olarak;

       1-) Vali Fahri Bey Caddesinden Ahmet Aytar Meydanı istikametine çıkan akım Ahmet Aytar Alt Kavşağından kesilerek, Vali Fayri Bey Caddesi ve İdris Doğanay Caddesi istikametine yönlendirilecektir.

       2-) Gazi Caddesinden Zübeyde Hanım Caddesi yönüne akan trafik akımı, Ahmet Aytar Üst Kavşağından kesilerek, Kemal Şedele Caddesi istikametine yönlendirilecektir.

       3- Zübeyde Hanım Caddesinden Şehir Merkezi istikametine akan trafik akımı,

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Kavşağından kesilerek Yahya Kemal Caddesi yönüne yönlendirilecektir.

       4- Trafik akımı kesilen bölgelerdeki ara cadde ve sokaklardan trafiğe kapatılan tören alanı istikametine trafik akımı olmayacaktır.

       5- Yine belirtilen tarihlerde ve saat aralıklarında Elazığ Valiliği yeni hizmet binası altında bulunan otoparka araç kabulü olmayacaktır.

        Ayrıca, 24 ve 28 Ekim 2018 tarihlerinde akşam saatleri itibariyle söz konusu trafiğe kapatılacak bölümde ve bu bölüme bağlantısı bulunan sokakların giriş kısımlarında araç parklanmasına müsaade edilmeyecektir.

        Belirtilen gün ve saatlerde trafiğe çıkacak olan vatandaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.