06.10.2019 Pazar günü saat10.00 da Elazığ İmam Hatip Lisesi 1984-1985 mezunları 34 yıl aradan sonra Elazığ İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde toplanmaya başladılar.

34 yıl sonra karşılaşan sınıf ve dönem arkadaşları hasret giderdiler.

Türkiye’nin hatta Dünyanın çeşitli yerlerine dağılan mezunlar, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Toplanan kalabalık okul kantininden geçerek Konferans salonunda yerlerini aldılar.

Mezunlardan Temur Yıldız Hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve kendisinin yazdığı şiiri okumasıyla başlayan toplantı, okul müdürü Bahattin Erdoğan’ın hoş geldiniz ve teşekkür konuşmasıyla devam etti. Toplantıyı organize edenlerden Mustafa Tiryaki de Mutluluklarını dile getiren konuşmalar yaptılar.

TİRYAKİ: KIYMETLİ KARDEŞİMİZ YILMAZ GÜNDOĞDU ANISINA DÜZENLEMİŞ OLDUK

Toplantıya katılanlara ve okul müdürüne de teşekkür eden Tiryaki, “Bu yılki toplantımızı Aramızdan ayrılıp rahmeti rahmana giden Kıymetli kardeşimiz Yılmaz Gündoğdu anısına düzenlemiş olduk. Okunan Kur’an tilaveti ve yapılan dua ile ruhuna bağışladık. Yılmaz kardeşimiz beden olarak aramızda yoktu ama ruhu inşallah yanımızdaydı. ruhu şad olsun mekanı cennet olsun” dedi.

Daha sonra sınıfları ziyaret eden mezunlar 34 yıl sonra okul sıralarında oturarak o günleri hatırladılar.

Aralarında, öğretim görevlileri, Profesörler, Doktorlar, öğretmenler, İmam Hatipler, Müezzin Kayyumlar, Müdürler, memurlar. Esnaflar, emekliler, işadamları gibi birçok meslek sahibi olan mezunlar daha sonra hasret ve mutluluklarını, yine mezunlardan öğr. gör. ve İşadamı Akın Aziret’in ikram ettiği Keban Soğuk Mağara tesislerinde Alabalık yiyerek sürdürdüler.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlının tahsis ettiği araçla Keban Barajını gezme imkanı da bulan Mezunlar bir sonraki yıl tekrar buluşmak üzere ayrıldılar