385 Konut, Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Toplu Konut İdaresi tarafından emekliler ve dar gelirli vatandaşlar için Zafran’da yapılan 385 konut, hak sahiplerine 13-31 Ağustos tarihleri arasında teslim edilecek.

385 Konut, Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

TOKİ tarafından Zafran’da emekli ve dar gelirli vatandaşlara için 2 yıl önce temeli atılan 385 konut, hak sahiplerine teslim edilecek.

Tüm İşçi emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Kayabaş, konutların 13- 31 Ağustos tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edileceğini söyleyerek ”Bugün TOKİ’den yetkililer beni aradı 385 konut geçen yıldan beri yapılıp hazırlanıp bekleyen evlerin temizliğine kadar yapılmış bitmiş teslim edilmesi ayın 13 ve 31 arasında teslim edilecek. Bunlar blok blok teslim edilecek ev sahibi olan vatanlarımıza TOKİ’den yazı gidecek blokların numaralarını bildirecek falan bloğun falan gün 13’den itibaren başlanacak. Rabbim hayırlı uğurlu etsin” dedi.

“ TESLİM ALMADAN SAKIN İMZA ATMAYIN”

385 konutun hak sahiplerine uyarılarda da bulunan Kayabaş, konutu teslim almadan imza atmamalarını gerektiğini söyleyerek ” Ben buradan vatandaşa hak sahiplerine şunu demek istiyorum teslim almadan sakın imza atmasınlar bir yere. Gitsinler evi görsünler mutfaktaki eşyalarını demirbaş eşyaları kombisini borularını su şebekelerini muslukları mutlaka kontrol etsinler musluk kapıları dolap kapılarını mutlaka kontrol etsinler öyle teslim alsınlar ilerde eksiklik çıkarsa TOKİ kabul etmez buradan özellikle hak sahiplerine bildiriyorum” şeklinde konuştu.

“1365 KONUTUMUZUN DA TEMELİ ATILDI”

Mehmet Kayabaş, Meryem Dağı eteklerinde yine TOKİ tarafından emekli ve dar gelirli vatandaşlar için 1365 adet konutun temelinin atıldığının da müjdesini vererek ”Evi olmayan çıkmayanlarda üzülmesinler 1365 konutumuzun 2 ay önce bildirmiştik ihalesi yapılacaktı ve seçim arifesinde temeli atıldı biz bunu tam detaylı açıklamadık. Buradan bildiriyorum 1365 konutumuzun da temeli atıldı Meryem Dağında Allah nasip ederse nisan aylarında önümüzdeki Nisan aylarında da onların kurası çekilecek. Yine buradan emeklilerimize dar gelirlilere çalışanlara mamurlarımıza duyuracağız. Evi olmayan ihtiyacı olan bütün herkes müracaat edip. İnşallah rabbim herkesi ev sahibi yapar ev sahibi güzel bir duygu burada yine de tekrardan diyorum büyün hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137