45 Günde Bu Arsanın Değeri Tam Tamına 5 Milyon 350 Bin Arttı

TOKİ tarafından Şahinkaya’da 45 gün önce satışa çıkarılan arsaya talep olmazken, asfaltlama çalışması ile birlikte arsa bir anda değerine değer kattı. 6 şeritli yolun kazandırılması ile 9 milyon 300 bin liraya alıcı bulamayan arsa, 5 milyon 350 bin artarak 14 milyon 650 bin liraya alıcı buldu.

45 Günde Bu Arsanın Değeri Tam Tamına 5 Milyon 350 Bin Arttı

Toplu Konut İdaresi Elazığ’da Şahinkaya Mahallesi’nde bulunan 3 adet arsayı, satışa çıkarmıştı.

Şahinkaya’da 11 bin 620,53 metrekare 248 ada, 1 parsel numaralı konut alanı için muhammen bedeli 9 milyon 300 lira olarak belirlenmiş ancak alıcı bulamamıştı.

Satışa çıkarılan arsaların bulunduğu alanda asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Asfaltlama çalışması ile birlikte bölgeye 6 şeritli yol kazandırıldı.

45 gün önce 9 milyon 300 liraya alıcı bulamayan arsa asfalt çalışmaları ile birlikte değer kazanarak 14 Milyon 650 bin liraya alıcı buldu.

45 gün gibi kısa bir süre içerisinde yapılan asfalt ve kazandırılan 6 şeritli yol ile arsanın fiyatı 5 milyon 350 bin arttı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2021, 19:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ lı
Elazığ lı - 2 yıl Önce

Bu şekilde imarı yolu olmayan yerlerde arazi alıp aldıktan sonra imar değişikliği ve yol yapılması için talepte bulunmak Türkiye nin her yerinde oluyor seçilmiş olan kesim millete hizmeti unutup arazi parselline uğraşıyor arazi nerede almışlarsa oranın önünden yanından veya yakınından yol geçmesi için uğraşıyorlar ve bu yapılan hizmeti bazılarıda vatandaşın ulaşımı için yapıldığını sanıyor ama aslında yandaşın malının değerini arttırma çalışmaları bir günde arazi kat be kat değer alıyor bir gecede zenginleşiyor.

Yolunu bulan bulana
Yolunu bulan bulana - 2 yıl Önce

O yolun geçtiği bölgede sadece hazine arazileri mi var şahısın arazisi acaba kaç m2 var ve bu arazisi olanlar hangi parti üyesi ve kimler acaba

Elazığ
Elazığ @Yolunu bulan bulana - 2 yıl Önce

Zaten çevren ve iktidar partisi ile bağlantın var ise bu ülkede en kötü bir bölgeyi bile imar değişikliği ile bölgenin el kıymetli arazisi haline getirirsin

Zengin
Zengin @Yolunu bulan bulana - 2 yıl Önce

Şansına benimde vardı şans işte torpilden değil yanlış anlaşılmasın eş dost var tabi ama böyle oluyor bazen

Malın sahibi Alllah' tır
Malın sahibi Alllah' tır - 2 yıl Önce

Fahiş fiyatlarla arsa, ev, mal satanlar. Sonunda götüreceğizniz bir parça kefen. Dünya sizin olsa neye yarar. Şeytana uymayı bırakın makula çekin fiyatları.

Ramazan
Ramazan - 2 yıl Önce

Allah aşkına bu dağ başına bu kadar para akıl mantık dışı

Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Mesele yol falan değil ,yüksek kat rantı var

A k
A k - 2 yıl Önce

Acaba diğer arsalar kimin ??

İmar zenginleri
İmar zenginleri - 2 yıl Önce

Adamını bul,hazineden arsa al ,imarı,yolu,parkını vb rant planlarını ayarla zengin ol..Belediyedi ve kamu iştirakleri olan, dsi,TCDD,karayollari gm,vb tjm rant olacak yeteri imara ac , com kisz zsnznda zengin ol....sonra kul hakkı,devlet hakkı nerede, canim zaten atıl durumda arazilerde biz sanayiye, teşvikke,işsiz ortamlarını ortadan kaldırıyoruz, her şey ülkem icin, yoksa kim kendini yorar..


SIRADAKİ HABER

banner137