48. Peynirli Ekmek Festivali Düzenlendi

İstanbul Elazığlılar Dayanışma Derneği’nin düzenlediği “48’inci Peynirli Ekmek Festivali” yoğun ilgi gördü.

48. Peynirli Ekmek Festivali Düzenlendi

İstanbul Elazığlılar Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen peynirli ekmek festivaline yoğun bir katılım gerçekleşti.

Festivale katılan vatandaşlar türküler eşliğinde çektikleri halaylarla doyasıya eğlendi.

İÇMELİ: BU DA ELAZIĞ’A YAKIŞIR

Elazığlılara yakışır bir festival gerçekleştiğini ifade eden İstanbul Elazığ Dernekleri Federasyonu Başkanı Faik İçmeli, “Belgrad Ormanları orman olalı herhalde böyle bir coşkulu kalabalık görmedi. Bu da Elazığ’a yakışır. Bir arya geliyoruz, eğleniyoruz, yiyiyoruz, sohbet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: KATKINIZ BÜYÜK

İstanbul Elazığlılar Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demirbağ, “Ben inanıyorum i sizler Elazığlı hemşehrilerim; hem sağduyulu davranıp hem de iç içe olarak samimi bir şekilde bu piknik şölenini başarıyla düzenleyeceğiz. Burada katkınız büyük. Biz gurbette birbirimize sahip çıkmazsak kimse çıkmaz” şeklinde konuştu.

KARAOĞLAN: ELAZIĞLILARI BURADA AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUZ

İstanbul Elazığlılar dayanışma derneği kültür başkanı vekili Caner Karaoğlan, “Burada bugün Elazığlılarla hasret gidermek için buradayız. 24 saat oldu buradayız Bütün Elazığlıları burada ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz” dedi.

BULUT: BÜTÜN YÖNETİM KURULU ARKADAŞLARIMIN HEPSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Festivalde İstanbul’daki Elazığlılarla bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Aslında bugün İstanbul’da boğazın esintisine Elazığ esintisi eklendi. Sabah da yine buna benzer muhteşem bir Elazığlılarla bir araya geldik. Bugün bu ikincisi. Aslında bu ikinci olarak geldiğimiz 48. Si bundan dolayı Mehmet Başkanıma ve onun şahsında bütün yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AĞAR: İSTANBUL’UMUZU ÇOK RAHATLATMIŞTIR

İstanbul’daki hemşerileriyle hasret giderdiklerini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Burası gerçekten benim hakikatten çok taktir ettiğim, gerek bakanlığı döneminde gerek başbakanlığı döneminde ülkemize çok büyük hizmetleri geçmiş olan, özellikle İstanbul’a ulaştırma bakanlığı döneminde yapmış olduğğub çok değerli hizmetlerle, ulaşım katkılarıyla gerçekten köprüler olsun, denizaltından geçecek tüneller olsun. Bir takım ulaşım imkanlarıyla Elazığ’ımız, İstanbul’umuzu çok rahatlatmıştır” diye ifade etti.

DEMİRBAĞ: MECLİSTE ELAZIĞ’IMIZI TEMSİL EDİYORUZ

Yaptığı görev sürecinde yardım isteyen hemşerilerinin imdadına koştuğunu dile getiren AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “1994-2002 yılları arasında 8 buçuk yıl İstanbul’da yol bakım müdürü olarak hizmet ettik. Daha sonra ulaşım daire başkanı olduk büyükşehir bünyesinde. Ve 2002’den sonra da Elazığ’ımızda, siz değerli hemşehrilerimizin, oradaki akrabalarımızın, yakınlarımızın büyük teveccühüyle, birer dönem arayla bu üçüncü dönemdir mecliste Elazığ’ımızı temsil ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

EROL: ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZ GEREKLİ MESAJI ALMIŞLAR

Siyasette nezaketin önemine değinen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Nezaket çok önemlidir. Siyasetçiler arasında karşılıklı espriler olmalı, anlayış olmalı. Burada benden önceki konuşmacılar tabi doğal olarak partilerinin adaylarına oy istediler. Bu da doğal mıdır, doğaldır. Ama ben oturduğum yerden dedim ki geciktiniz. ‘Herkesten önce ben geldim, her şey çok güzel olacaktı, oyları bloke ettim’ dedim. Bunu espriyle söylemiştim. Ama tezahüratlardan anlıyorum ki Elazığlı hemşehrilerimiz gerekli mesajı almışlar” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞMAYA DA ALLAH’IN İZNİYLE DEVAM EDECEĞİZ

İstanbul’daki seçimler için destek isteyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrimizde valimizle, milletvekilimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, tüm paydaşlarımızla çok büyük bir birliktelik sağladık. Bu birlikteğe sizlerin de il dışında olan, yurtdışında olan bütün hemşehrilerimizin katkı sunmasını istiyoruz. Sizlerle birlikte el ele, omuz omuza vererek Elazığ’ımızı daha müreffeh bir şehir, daha yaşanabilir bir şehir yapabilme adına gece gündüz demeden ekbimizle, milletvekillerimizle birlikte çalışıyoruz, çalışmaya da Allah’ın izniyle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YANILMAZ: BU GÜCÜNÜZÜ ELAZIĞ’DAN ESİRGEMEYİN

Elazığ dışındaki Elazığlıların aldığı nefesin Elazığ için güç olduğunu dile getiren AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, “Ben, bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Destek verenflere çok teşekkür ediyorum. Elazığ’ın dışındaki Elazığlılar; sizlerin bir nefes alması Elazığ’a bir nazar etmemiz, Elazığ için bir güçtür. Bu gücünüzü Elazığ’dan esirgemeyin” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: SİZLERLE BU ORTAMI PAYLAŞMAKTAN ÇOK BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYUYORUM

İstanbul’da Elazığlılarla birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Tarihi Harput’un manevi iklimiyle yoğrulmuş Elazığ’ımızın yiğit evlatlarıyla İstanbul’da bulunmaktan, sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle bu ortamı paylaşmaktan çok büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade ediyorum. Tüm Elazığ’ımızın tüm ilçelerinden Elazığlı hemşehrilerimizin selamlarını, muhabbetlerini ve sevgi dolu muhabbetlerini sizlere iletiyorum” dedi.

IŞIKVER: BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR GÜN

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Bugün çok güzel bir gün. Hele özellikle İstanbul’da olması, İstanbul’da da burada sizin gibi İstanbul’un sosyal hayatına tutunmuş, İstanbul’da ayakta kalmayı başarabilmiş hemşehrilerimizin bir araya gelerek böyle güzel bir organizasyonda buluşmasına vesile olan Fındıkzade Elazığlılar Derneği başta olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarına, bütün derneklerimize çok çok teşekkür ediyorum. Bugün çok özel bir gün” diye kaydetti.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

faik içmeli zıkkımın kökünü ye zındıkkkkkkkkkkkkkk

B.G.
B.G. - 5 yıl Önce

Allah rızasi için birisi söylesin. Bu Faik İçmeli kimdir? Elazığ'a ne faydası olmuştur? Elazığ için ne yapmıştır? Elazığ'ın adını kullanıp reklam yapmaktan başka ne yapmıştır?

SIRADAKİ HABER

banner137