Türkiye’nin gelecek nesillerinin milli ve manevi değerlere bağlı sağlam yetiştirilmesine katkı sağlamayı hedefleyen Tügva,Elazığ’da da gerçekleştirdiği programlarla öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor.

Elazığ’da ortaokul öğrencilerine 28 Haziran- 3 Ağustos tarihleri arasında sosyal aktiviteler ve derslerle geleceğe bakmalarını sağlayan Tügva,öğrencileri Fethi Sekin Mesire Alanında düzenlediği etkinlikle buluşturdu.

Çeşitli ikramlarla birlikte kürsü başı eşliğinde buluşan 500 öğrenci TÜGVA’ya teşekkür etti.

 Furkan Uzun ; “ÖĞRENCİLERİMİZ BURADA HEM EĞLENECEKLER, HEM DE ÖĞRENECEKLER”

TÜGVA Ortaokul Temsilcisi Furkan Uzun, verdikleri eğitimlerle ilgili bilgi vererek, amaçlarını anlatarak “ Kuran-ı Kerim, Siyer, Tefsir ahlak eğitimi ve değerler eğitiminin yanı sıra sosyal aktivitelerimiz gezilerimiz gibi faaliyetlerimiz oluyor. 35 gün boyunca öğrencilerimiz burada hem eğlenecekler, hem de öğrenecekler. Ben başta aileleri olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hacı Ormanoğlu; “TÜGVA ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATIYOR”

Düzenlenen etkinliğe üyeleri ile katılan Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, böylesi etkinliklerin öğrencilerin geleceğine fayda sağladığını söyleyerek “ Coşku var çocuklar mutlu bizde mutluyuz. Goncaların olduğu yerde mutluluk var. Goncaların mutlu olduğu yerde bizde mutlu oluyoruz. Yaz tatili diye 3 yatacak halimiz yok. Çocuklar hem mutlu olacaklar, koşacaklar etkinlik yapacaklar. Emeği geçen herkesi kutluyorum. TÜGVA çok güzel projelere imza atıyor. Bizde onları yalnız bırakmamak için koşarak geldik. Sıra gecesi var, çocuklarımıza ikramlar var. Çocuklarımızın kalbini midesini dolduracağız ki mutlu olsunlar” şeklinde aktardı.