Öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının arttırılması amacıyla hazırlanan 52 hafta 52 kitap Her hafta bir kitap okumaya var mısınız? projesi başladı.

Şair Hayri İlkokulu’nda başlatılan proje ile kitap havuzu oluşturularak, okuldaki öğrencilerin her hafta bir kitap okuması sağlanacak.

GÜRTÜRK: OKUMAK İNSANIN YAŞAYIŞINI FİKRİNİ DEĞİŞTİRMEKTİR

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Gerçekten okumak çok önemli okumak insanın yaşayışını fikrini değiştirmektir. Hayatını değiştirmektir. Burada asıl amacımız okuma alışkanlığı kazandırmaktır, okumayı sevdirmek ve okuduklarından ziyade okuduktan sonra yazmak, çizmek ve eleştiri yapabilmek amacımız.” diye kaydetti.

ORMANOĞLU: HER OKUDUKLARI KİTAP İÇİN DE BİR KALP BOYAYACAKLAR

Goncalar Solmasın Dernek Başkanı Hacı Ormanoğlu, “Kitap havuzu oluşturduk okulumuzda. Öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz de destek verdiler. Bizde dernek olarak katkı sağladık. Çocuklar havuzlardan bir tane kitap alacaklar okuyacaklar. Her pazartesi geri getirecekler. Her okudukları kitap için de bir kalp boyayacaklar. İnşallah bu kampanyayı bütün Elazığ okullarına yaymayı düşünüyoruz.” dedi.