6 Mart’ta Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemizde havanın parçalı çok bulutlu; sabah saatlerinden itibaren Malatya ve Adıyaman çevrelerinde aralıklı hafif yağmur ve yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu; Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde ise öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir. ” denildi.

6 Mart’ta Hava Durumu Nasıl Olacak?

Bölgemizde havanın parçalı çok bulutlu; sabah saatlerinden itibaren Malatya ve Adıyaman çevrelerinde aralıklı hafif yağmur ve yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu; Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde ise öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilmektedir.

Rüzgarların doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, yer yer orta kuvvetli esmesi beklenmektedir.

UYARILAR: Adıyaman ve çevrelerinde toz taşınımı beklendiğinden meydana gelecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

Elazığ Merkez: 16 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Ağın: 14 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Alacakaya: 13 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Arıcak: 14 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Baskil: 12 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Karakoçan: 13 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Keban:16 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Kovancılar: 14 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Maden: 14 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Palu: 15 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Elazığ Sivrice: 11 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA: 15 / Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

BİNGÖL:  15 /  Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif sağanak yağmurlu.

TUNCELİ: 16 / Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif sağanak yağmurlu.

ADIYAMAN: 18 / Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı hafif, yer yer orta kuvvette sağanak yağmurlu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137