8 Aralık Cumartesi Altın Fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde altın alım-satım işlemi yapacak kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftaya oranla hareketlilik yaşayan altın ons fiyatı bakımından ilk paladyumun gerisinde kalmıştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve gram altın fiyatı kaç TL?

8 Aralık Cumartesi Altın Fiyatları

Çeyrek altının ne kadar olduğu ufak miktarda yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Alınan ekonomik önlemler sonrasında aşağı yönlü hareketliliğin yaşandığı gram altın fiyatında bu hafta seviye tekrar dengelenmişti. İşte altın fiyatlarında son durum ve gram altının fiyatı…

Gram ve çeyrek altın takipçilerinin merakla araştırdığı piyasa verileri, cumartesi günü işlem yapacaklar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Alım ve satımı yapılan en değerli kuyum ürünü olan gram ve çeyrek altın fiyatları hakkında bilgi edinmek isteyen binlerce kişi, konuyla ilgili detayları internet üzerinden sorgulamaya başladı. İşte, altın piyasasında son veriler…

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Son günlerdeki dalgalanmalar dolayısıyla yatırımcının yakın takibinde yer alan çeyrek altın, 8 Aralık 2018 Cumartesi günü 346'TL den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 212 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.413 liradan alınıp 1.434 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 692 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137