Kalabalık bir toplulukla birlikte AK Parti Kovancılar İlçe Teşkilatına giden Abdulhakim Kaya, aday adaylığını açıklayarak, başvuru evrakını İlçe Başkanı Cahit Gazioğlu’na teslim etti.

KAYA: HALKIMIZA HİZMET ETMEYİ KUTSAL BİR GÖREV EDİNDİK

Başvurusunu yapan Kaya, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere, ilimize, ilçemize, milletimize hayırlı olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Milletvekillerimizin ve İl Başkanlığımızın destek ve yardımlarıyla Kovancılar ilçemizde birçok hizmete vesile olduk. 5 yıl Milli Gençlik Vakfı Başkanlığı, 3 yıl Kovancılar İmam Hatip Lisesi yapma ve yaşatma yönetim kurulu üyeliği, 7 yılda AK Parti İlçe Başkanlığı yaptım. Bugüne kadar ki tüm yaşamımı Kovancılarda geçirdim. Dolayısıyla ilçemizin ihtiyaçlarını bilen, sorunlarına vakıf ve duyarlı biri olarak ilçemize, halkımıza hizmet etmeyi kutsal bir görev edindik. Her şeyin en iyisini hak eden hemşerilerimize kaliteli yaşam düsturu ile beklenti ve özlemlerini gidermek üzere AK Parti Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

KAYA: CANLA, BAŞLA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE TALİBİZ

Kaya, “Milletvekillerimiz ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, kamu kurumlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla koordineli, uyumlu, istişareye dayalı ve bir bütünlük içinde çalışarak yapılan veya yapılamayan birçok şeyi ilçemize kazandırmaya talibim. Bütün iş ve işlemlerin şeffaf yapıldığı, hizmetlerin adilce yapıldığı, bütün sorunların ertelenmeden ivedilikle çözüldüğü, halkın refah ve mutluluğunun esas alındığı, yönetime halkın iradesinin yansıtıldığı kaynakların tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyan anlayışın olduğu kişilik haklarının ve iş hukukunu riya edinerek disipline edilmiş, personeliyle bir bütünlük içinde canla, başla gönül belediyeciliğine talibiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla, muhabbetle selamlarken aday adayı olmuş tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.