Abdullahpaşa Mahallesinde kuraları çekilen 4’üncü Etaptaki 516 konut ve 114 dükkanın anahtarları hak sahiplerine teslim edilmeye başladı.

29 Kasım 2021’de çekilen kuralar ile hak sahipleri belirlenen konutların anahtarları 14 Ocak Cuma gününe kadar C18’inci blokta oluşturulan merkezden verilecek.

KÖSE: EVLERİN EKSİKLERİ VARSA GİDERİLECEK

Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, “Vatandaşlarımız anahtarı aldıktan sonra evin içindeki eksiklere gezecekler, bakacaklar ufak tefek eksiklikler olabilir. Bunlarda da sabırlı olsunlar. Firmalar bir yıl daha oradalar. O eksikleri de gidermek mecburiyetindeler. Onlar da kısa sürede giderilecek. Vatandaşlarımız o konuda sağ duyulu olsunlar. Çünkü yoğunluk olacak, diğer etaplarda da gördük. Yüzde 99’u da yapıldı eksiklerin. Bu etapta da ufak tefek eksiklikler olabilir. Vatandaşlarımızı o konuda biraz sağ duyuya davet ediyorum. Eksikler giderilecek. Ne kadar eksikleri varsa yazsınlar. Not alsınlar. Firma bir sene de burada olacak. Eksiklikleri giderilecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

VİDEO