Abdullahpaşa'da 4 Etap İçin Kentsel Dönüşüm İhalesi Sonuçlandı

Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki 400 adet konut ve 52 adet iş yerinin yapımı için Elazığ Belediyesi tarafından ihaleye çıkıldı. 4 ve 7. Etapların ihalelerine her hangi bir teklif verilmezken 5 ve 6. Etap ihalelerine ise fiyat teklifinde bulunuldu.

Abdullahpaşa'da 4 Etap İçin Kentsel Dönüşüm İhalesi Sonuçlandı

Abdullahpaşa Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan konutlar için ihaleye çıkıldı.  4,5,6 ve 7. Etaplar da toplamda 400 adet konut,  52 adet ise işyeri yapılacak.

Elazığ Belediyesi’nden gerçekleştirilen ihalede sadece iki etap için fiyat teklifinde bulunuldu

İKİ ETABA TEKLİF VERİLMEDİ

Yaklaşık maliyeti 90 milyon 870 bin TL olan 160 adet konut ve 22 adet iş yerinden oluşan 689, 690 ve 691. Adalarda yer alan 4 etabın ihalesinde herhangi bir firma fiyat teklifinde bulunmadı.

Yaklaşık maliyeti 40 milyon 456 bin TL olan 80 adet konut ve 10 adet işyerinden oluşan 687. Adada yer alan 7. Etabın ihalesinde de her hangi bir firma fiyat teklifi vermedi.

İKİ ETAP İÇİN İSE TEKLİF VERİLDİ

Yaklaşık maliyeti 40 milyon 673 bin TL olan 80 adet konut 10 adet işyerinden oluşan 689. Adada yer alan 5. Etabın ihalesinde ihaleye katılan firma fiyat teklifi olarak KDV hariç 12 milyon 423 Bin TL teklifte bulundu.

Yaklaşık maliyeti 40 milyon 441 bin TL olan 80 adet konut 10 adet işyerinden oluşan 688. Adada yer alan 6. Etabın ihalesinde ihaleye katılan firma fiyat teklifi olarak 13 milyon 606 bin TL teklifte bulundu

5 VE 6. ETAPLAR İÇİN DAİRE BAŞI 210 BİN TL İSTENECEK

5 ve 6. Etaplara fiyat teklifi veren firma her iki etap için toplamda 160 daire ve 20 işyeri yapmış olacak. İhaleye fiyat teklifinde bulunan firma 3+1 135 metre kare konut yapacak ve hak sahiplerinden bu konutların karşılığında yaklaşık 210 bin TL geri ödeme isteyecek.

Geri ödeme fiyatının yüksek olması nedeniyle fiyat teklifinin kabul edilmeyeceği değerlendiriliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa tekoğlu
Mustafa tekoğlu - 3 yıl Önce

Belediye ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için abdullah paşanın en güzel yerlerine teklif yok diğerlerinide 229 bin tl bir firma giriyor oda arsa bedava belediye harçlarından muaf olduğu halde 135 m2 ye bu fiyata kargalar güler yarin diyecekki bakın bunlar yüksek veriyor bld ye olarak biz yapalım biz taşın altına elimizi koyuyoruz sizde elinizi cebinize koyun 229 bin tl degil ama 150 bin tl verin senaryo buraya gidiyor deyip insanlarin cebinden para alacaklar şu an inanırmisınız herkes beddua ediyor sebeb olanlara bu insanları bir deprem vurdu ilahi adelet dedik şükrettik bunlar bizim üzerimizden bld ye rant elde etmek istiyorlar

Güven Yok
Güven Yok - 3 yıl Önce

Bu memlekette yatırımcıyı yatırım yaptığına pişman etmek için özel çaba gösteriliyor.Memleketin sallabaşlarıda buna çanak tutuyor

Abdullahpaşa
Abdullahpaşa - 3 yıl Önce

Tokiye devredin gitsin o bölge rezil bi durumda, ödeme planı yüksek olduğu için kimse ödeyemez tokiye verilmeli mutlaka

Mustafapaşa ya taşının
Mustafapaşa ya taşının @Abdullahpaşa - 3 yıl Önce

Mustafapaşa mahallesine gidin. Hem bakın tamamlanmak üzere,Oradan becayiş yapanlar çok olur.

Abdullahpaşa
Abdullahpaşa - 3 yıl Önce

Bir anca tokiye verilmeli

Toki felakettir
Toki felakettir @Abdullahpaşa - 3 yıl Önce

TOKi ye verilip Nurullah Cami gibi kümes gibi yaparlarsa ve kura olursa bu adaletsizlik olur .Toki değil belediye yapsın ve kat artırsın kendi kar etsin

Cansu
Cansu - 3 yıl Önce

1 yıldır insan yerine koyulup sesimize kulak verilmedi. Abdullahpaşayı rant haline getirip kâr etme derdine girenler kaç ailenin, kaç kişinin ahını alıyor. Yazık gerçekten çok yazık.

Buranın yapılmamasının sorumlusu
Buranın yapılmamasının sorumlusu - 3 yıl Önce

Buralar yapılmıyorsa Belediyenin imarda buraya verdiği kat sayısının azlığıdır. Dükkan üstü 5 kat yerine 12 kat olsa yada 10 kat bakın nasıl yapılıyormuş. Yolun altına ve başka mahallelerde 12 kat ver burda bununyap. Hazine arazisi belediyeye geçti bundan da yüzde 25 al...sonra deki biz hizmet ediyoruz. Elazığ da vatandaşı düşünen yok.herkes rantçı olmuş yazık.

Rahmetli Hamza Olsaydı
Rahmetli Hamza Olsaydı @Buranın yapılmamasının sorumlusu - 3 yıl Önce

Sorun burada zaten bu bölgeye 20 kat verseydi. İnsanlar tek kuruş ödemeden daire sahibi olurdu. Belediye Başkanı Elazığ için kifayet etmiyor

Ömer
Ömer - 3 yıl Önce

Bışuna zaman kaybı TOKİ hepsini yapacaktı.

İsteyene Var
İsteyene Var @Ömer - 3 yıl Önce

TOKİ nin yaptıkları var. İsteyen orayı tercih edebilir.

NEZİR BAYAR
NEZİR BAYAR - 3 yıl Önce

ABDULLAH PAŞA DEKİ KAT KARŞILIĞI KENTSEL DONUŞUMU YAPILABİLMESİ İÇİN HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN KAT SAYISINI GİDILMESI LAZIM BAŞKA YOLU YOK.


SIRADAKİ HABER

banner137