Abdullahpaşa’da Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılacak 1. Etap Konutlarının İhalesi Yapıldı

Abdullahpaşa Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 1. Etap konutlarının ihalesi yapıldı. İhaleye Açık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Ara Yol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD Şirketi en düşük teklifi verdi.

Abdullahpaşa’da Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılacak 1. Etap Konutlarının İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi tarafından 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depreminde ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan 1. Etap konutlarının ihalesi yapıldı.

Abdullahpaşa Mahallesi’nde 688 nolu ada proje-4 kentsel dönüşümünün ihalesine 3 firma katıldı.

İhaleye Açık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Ara Yol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD Şirketi en düşük teklifi verdi.

Elazığ Belediyesi teklif veren 3 firma arasında değerlendirme yapacak.

İHALEYE KATILAN FİRMALAR

İhaleye; Açık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ara Yol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 35.223.000.00 (otuz beş milyon iki yüz yirmi üç bin) TL,

Ziver İnşaat Taahhüt Madencilik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 37.250.000.00 (otuz yedi milyon iki yüz elli bin) TL,

Çetin İnşaat Tekstil Turizm Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 37.423.000.00 (otuz yedi milyon dört yüz yirmi üç bin) TL teklif verdiler.

80 DAİRE YAPILACAK

Abdullahpaşa Mahallesi’nde 80 daire yapılacak, yapılan konutlar 6 katlı olup, 135 metre kare daireler bulunmakta. Binaların altında dükkan yapılacak.

Mevcut konut sahipleri konutlar için 25 bin TL peşin para ödenecek, daha sonra geri kalan kısmı 18 ay taksit ile ödeme planı oluşturulacak.

Konutlar tamamlandığında genel maliyeti ise 150 bin TL olarak belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2021, 18:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sahipsiz Elazığ
Sahipsiz Elazığ - 2 yıl Önce

Bu hale getiren yöneticileri Allah a havale ediyorum. Her yere yüksek kat ver Abdullah paşa mahallesi ne 5+1 bumudur sizin adaletiniz.

23 elazığ 23
23 elazığ 23 - 2 yıl Önce

Arkadaş abdullah paşadan fay hattı geçiyor yüksek bina yapılırsa birdaha ki depremde yıkılır.

Beyinsizkovucu
Beyinsizkovucu @23 elazığ 23 - 2 yıl Önce

Aynen öyle sadece o sokaktan fay hattı geçiyor yolun karşısından geçmiyor mu niye orası 12 kat yapılıyor peki biraz araştırın fay hattını biraz araştırın okuyun koyun gibi söylenenlere inanıyorsunuz

Beyinsizlere cevap
Beyinsizlere cevap - 2 yıl Önce

Fay hattını söyleyen arkadaş Allahını verdiği beyni neden kullanıyorsunuz.?

SIRADAKİ HABER

banner137