Elazığ’da meydana gelen depremden sonra yeniden dönüşümle modern bir mahalle görünüme kavuşacak olan Abdullahpaşa Mahallesi’nde 5 ay önce inşasına başlanan Aile sağlığı merkezi ve 112 Acil seviş binasında sona gelindi.

Yaklaşık 700 metrekare alan üzerine kurulan merkezin bir kısmı 112 acil servis, bir kısmı da 6 hekimlik aile sağlığı şeklinde hizmet verecek.

Sağlık merkezi yüklenici firma yetkilisi Vahyettin Orman,merkezin 1 ay sonra teslim edilerek, hizmete başlayacağını söyledi.

ORMAN: SON AŞAMAYA GELDİK

Sağlık merkezi yüklenici firma yetkilisi Vahyettin Orman, “Bizde bu süre zarfında çalıştığımız sürece muhtarımız bizi her hafta ziyaret ediyordu. İnşaatın gidişatı ile ilgili gerekli bilgiyi alıyorlardı. Son aşamaya geldik devletimize milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Orman,5 ay önce başladıkları inşaatın tam donanımlı ve son sistem olarak tamamlanacağını kaydetti.

Abdullahapaşa Mahalle muhtarı Yavuz Köse,merkezin mahallelerine kazandırılmasında başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

KÖSE: MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN DİLİYORUM

Abdullahapaşa Mahalle muhtarı Yavuz Köse “2020 yılında ki deprem olayı zamanında sağlık bakanımız Fahrettin Koca’da Elâzığ’ımıza gelmişti. O konuda ben hem depremden olan sıkıntıları hem de sağlık alanında ki sıkıntılarımızı kendisine dile getirdim. İnşallah 1 ay sonra mahallemizde bitip açılacak. Mahallemize hayırlı olsun diliyorum.” diye kaydetti.