Abdülmenaf Karabulut, 31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti’den Palu Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıklayarak, resmi başvurusunu yaptı.

Aday adayı Abdülmenaf Karabulut, ilçe merkezine konvoylar eşliğinde geldi.

“DEVLER GİBİ ESELER BIRAKMAK İÇİN KARINCALAR GİBİ ÇALIŞMAK LAZIM”

Kalabalık vatandaş topluluğu bir araya gelen Abdülmenaf Karabulut, Palu’yu daha ileriye götürmek, insanların sorunlara çözüm üretip refah sevilerini yükseltmek için yola çıktıklarını söyledi. Karabulut, vatandaşlarla birlikte alınacak ortak kararlarla ilçeyi yönetmeyi hedeflediklerini belirterek “ Biz bu yola sizin ile birlikte ilçemizi daha yerlere götürmek ve geliştirmek, halkımızın sorunlarını çözmek için bu yola çıktık. Verilecek bir görev için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu belirtemeye geldik. Biz önce kendi nefsimizi hesaba çekmesini bilen sorun değil çözüm üreten. Yıkıcı değil, yapıcı eleştiren değil mücadele eden, icraat yapmayı hayatına şıva edinen inşalarız. Devler gibi eseler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım. Rabbim bu gayreti bizlere nasip etsin. Biz birlikte hareket ederek ortak kararlar ile bu ilçeyi idare etmeyi amaçlıyoruz. Bundan sonrada inşallah bu süreci sizler ile istişare ederek yürüteceğiz” şeklinde aktardı.

Abdülmenaf Karabulut, daha sonra vatandaşlarla birlikte Ak Parti Palu İlçe teşkilatına geçerek, ilçe başkanı Abdülkadir Şaştım’a resmi evraklarını teslim etti.

 ABVDÜLKADİR ŞAŞTIM “PALU’DA SEÇİMİ KAZANIP İLÇEMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETLERİ DEVAM ETTİRMEK”

Ak Parti Palu İlçe Başkanı Abdülkadir Şaştım, aday adayı Abdülmanaf Karabulut’a başarılar dileyerek “ Bu hizmet kervanına gelip müracaat ettiği için teşekkür ediyorum. AK Partinin belediyecilik hizmetlerini siz bizlerden çok iyi biliyorsunuz. Belediye başkan aday adaylarımızın içinde bir tane belediye başkan adayımız olacak. Dolayısıyla bizler teşkilat mensubu olarak ilçe başkanı olarak hangi kardeşimiz görev alırsa alsın biz onunla beraber olacağız. Amacımız Palu’da seçimi kazanıp ilçemize kaldığımız yerden hizmetleri devam ettirmek” ifadelerine yer verdi.

“BÜTÜN PALU’YA HİZMET İÇİN ADAY OLDUM”

Ak Parti Palu Belediye Başkan Aday adayı Abdülmenaf Karabulut,neden belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayarak,aday olup başkan olması halinde neler yapacağını şu şekilde ifade ederek “ Geçmişe borcumuz var diye aday oldum, geleceğe ve gençlere mirasımız kalsın diye aday oldum. Bütün Palu’ya hizmet için aday oldum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. İnsan onuruna yakışmış biz kültüre ve ekonomik gelişmişlik seviyesine sahip olmak insanı yaşatan idealinin bir unsurudur” diye kaydetti.

Konuşmaların ardından Ak Parti Palu Belediye Başkan Aday adayı Abdülmenaf Karabulut,resmi başvuru evrakını teslim alarak,tebrikleri kabul etti.