Abdulsamet Eren, Öğretmenler Günü Kapsamında Ziyaret Gerçekleştirdi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile müdürlüğe bağlı Gençlik Merkezi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında öğretmen ve öğretmenlere yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Abdulsamet Eren, Öğretmenler Günü Kapsamında Ziyaret Gerçekleştirdi

Milli Eğitim Müdürlüğünün en önemli paydaşlarından biri olan ve kültür, sanat, spor gibi birçok alanda işbirliği içerisinde bulunduğu kendisi de bir eğitimci olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Öğretmenler Günü’nde de Milli Eğitim Müdürlüğünün yanında yer aldı.

EREN: ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK BÜYÜK BİR GÖREV DÜŞMEKTEDİR

Öğretmenler Günü münasebeti ile Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret eden Abdulsamet Eren, “Böyle anlamlı bir günde,  mensubu olmaktan gurur duyduğum bu mesleğin bir ferdi olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. En önemli paydaşlarımızdan biri olan Milli Eğitim Müdürlüğü dolayısıyla da öğretmen ve öğrencilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Amacımız ülkemizin geleceğine yön verecek olan gençlerimizin hem ruhen, hem de bedenen yarınlara hazır olmasını sağlamaktır. Bu bağlamda öğretmenlerimize çok büyük bir görev düşmektedir” dedi.

GÜRTÜRK: BİRLİKTE YÜRÜTÜYORUZ

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’de Gençlik ve Spor İl müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ederek, “Birçok alanda işbirliği içerisinde bulunduğumuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına İl Müdürümüz Samet Eren’in şahsında teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimizin akademik başarılarını tamamlayan sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin büyük bir bölümünü birlikte yürütüyoruz. Her alanda işbirliği içerisinde olduğumuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Gençlik Merkezi, hafta kutlamaları çerçevesinde İlçelerimizde 15, il merkezimizde ise 85 okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimize yöresel ürünlerden oluşan hediyeler verdiler. Öğretmenlerimiz adına Gençlik ve Spor İl teşkilatına teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün de bizleri ziyaret ederek bu anlamlı günümüzde yanımızda olduklarını gösteren İl müdürümüz Abdulsamet Eren’e tüm çalışanlarına, öğretmenlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
.
. - 3 yıl Önce

Reklamlarrrrrrrr.

Ejder
Ejder - 3 yıl Önce

Koltuğu koruma taktikleri

Sivriceli
Sivriceli - 3 yıl Önce

Ben Sivricede kimseyi göremedim Abdulsamet efendi. Arkadaşın demesi gibi koltuk gitmesin diye REKLAMLAR....

Serdo
Serdo - 3 yıl Önce

Çok ışık duruyorlar maaşAllah

SIRADAKİ HABER

banner137