Abdulvahap Yılmaz, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdulvahap Yılmaz, başvuru evrakını partisine teslim etti.

Abdulvahap Yılmaz, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdulvahap Yılmaz, başvuru evrakını İl Başkan Yardımcısı Atilla Uğur’a teslim etti.

UĞUR: BİR EKSİKLİĞİ OLMADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR

Atilla Uğur, “31 Mart 2019 tarihi ile ilgili mahalli seçimlerle alakalı başvuru aday adaylığı sürecini başlatmışız. Bu kapsamda aday adaylık başvurularını da almaktayız. Başvuru süreci 12 Kasım akşamına kadar devam etmektedir. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat eden Sayın Abdulvahap Yılmaz’a hoş geldiniz diyorum. Başvuru yapan aday adayımızın evrakları incelenip, herhangi bir eksikliği olmadığı görülmüştür” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: ELAZIĞ BELEDİYESİ PARK BAHÇELER DE BULUNDUM

Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Yılmaz, “Benim günüm bugünüm, yarınım var tabi. Her ne kadar biz yaklaşık bir 11 yıldır Ankara’da görev yapsak da bizim önceliklerimiz hep şehrimiz Elazığ olmuştur. Dün 24’lü yaşlarda 1994 ile 2005 yılları arasında yaklaşık 11 yıl Elazığ Belediyesi park bahçeler de bulundum. Rahmetli Hamza Bey’in Belediye Başkanı olduğu dönemde onun ekip arkadaşıydım. 1994’te çıktığımız bu yolda genç yaşta Elazığ’ımıza öyle tahmin ediyorum ki, çok büyük hizmetler verdik. Bir kaçını sıralayacak olursak; bugün Mustafa Temizer parkı, Çaydaçıra Parkı orası vardı ama kullanılmıyordu. CBiz sonradan revize ettik. Zübeyde Hanım Caddesi, Abdullahpaşa yeşil kuşak projeleri, bizim şehrimize kazandırdığımız projelerdi. Rahmetli Hamza Bey’di, ben yöneticiydim. Park Bahçeler Müdürü olarak o işleri yönetiyordum” şeklinde konuştu.

YILMAZ: Geçmişimiz geleceğimiz değildir

Elazığ’da hep ilklere imza attıklarını ifade eden Yılmaz, “Ya lider olursunuz, bugün için söylüyorum bunu, ya lider olursunuz, veya yönetici olursunuz. Bu sizin tercihinizdir. Biz bugün liderliğe talibiz. Elazığ’da şehrül emin sıfatı taşıyan belediye başkanlığına lider olarak talibiz. Yönetici olarak talip değiliz. Çünkü yönetici kadrolar, belediye başkanının altında görev yapan arkadaşlardır. Belediye Başkanları hedef belirler, liderler hedef belirler, alttaki yöneticiler ise o belirlenen hedef için proje yaparlar. Ve onları hayata geçirirler. Peki, nedir bizim hedeflerimiz? Elazığ için şunu diye bilirsiniz; Abdulvahap Yılmaz Elazığ için ne hedef koyuyor? Geçmişimiz geleceğimiz değildir. Bunu özellikle söylüyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 19:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137