İkinci kitap fuarına katılmak üzere Elazığ’a gelen Emremder Vakfı Başkanı Düşünür Yazar Abdüsselam Semre, medya grubumuzu ziyaret etti.

Medya grubumuzun hizmet binasını gezen Semre, yayınlarımızla ilgili bilgi aldı.

Medya grubumuzun binasını yenileyerek, alt yapısının da güçlenip, yayınlarına devam etmesinin önemine dikkat çeken Abdüsselam Semre, yeniliğin her alanda olması gerektiğine dikkat çekti.

“YAŞLILARIN DENEYİMİNDEN İSTİFADE EDİLİR”

Semre, “İnsan kendisindeki değişikliklerle kendisini anlattığı gibi kendisi aynı zamanda da yaşantısı ile de yaşadığı yerleri de anlatır. Ama yeni nizamı hayırlı olsun derim.  Fevkalade güzel anladım şimdi bir binaya sahibiz. Hepsi bu kadar. Bundan sonraki mevcut olan neden de artık mevcut olan yükselişi devam ettirmek. Daha güzele çünkü değişiklik olmayan günümüzden esasında biz kaçalım. Yani değişiklik olsun. Bu değişikliği de esasında yaşlıların deneyiminden istifade edilir. Ama o çok da mühim değil demiyorum ben. O iyidir. Altyapıda lazım olan yerleri doldurur hep. Ama yeni şeyler güzeldir. Çünkü büyük insanlar onu söylüyor. Yeni şeyler söylemek lazım” ifadelerini kullandı.

“DOYURUCU ANLATIMLAR KANAL FIRAT TELEVİZYONUNDA VAR”

Abdüsselam Semre, “Sen kendini bilirsen bildiğin kadar dünyaları da kapı açar sana diyor. Öyle anlıyorum ki; ben Elaızğ’a esasında 79 senesinden beri gelip giden bir insanım. Ama o günkü Elazığ bugünkü Elazığ değil. Bana göre bu Televizyonda da değişiklikler de, bundan öte değişiklikler de görmüyoruz değil. En doğru ve güzel esasında mevcut. Ama öyle bir şey ki insana faydalı olmak, insanı yetiştirmek her şeyi yetiştirmek demektir. Onun için insan dediğin zaman da evet bu dünyaya getirenler esasında bir iş yaptılar. Ama unutmayalım. Devamlı değişikliği ortaya koyan Esas ta öğretmenlerimizi, bilenleri de çoğaltmak ve bilgi potansiyeli yönünden içiyle, dışıyla kişiyi memnun etmek lazım. Televizyonlar arasında daha kaliteli, daha düzenli, daha mükemmellik, doyurucu anlatımlar Kanal Fırat Televizyonunda var. Daha da güzel olacağına inanıyorum. İnşallah daha iyi olur” şeklinde konuştu.