Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar, 24 Ocak depreminin ardından mahallede hasar gören okulların yerine yapılan okulların yapımlarının devam ettiğini söyledi.

ACAR: ÇOCUKLARIMIZIN RAHAT EDEBİLECEĞİ ŞEKİLDE OKULLARI YAPIYORLAR

Raif Acar, “Akpınar Mahallesi’nde Hulusi Sayın Lise’miz vardı. Orası yıkıldı. Orada yapılıyor. Tabi Milli Eğitim’in olan bir arazi vardı. Orada da 2 ayrı okul yapılıyor. 24 derslikli ilkokul, 24 derslikli ortaokul şeklinde. Bağışçı olan firmalar var burada. Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından bağışçı olarak sağ olsunlar, Allah hayırlı uğurlu etsin. Kendi imkanlarıyla yaptırıyorlar. Bir de OYAK tarafından yapılan okulumuz var. İlkokul olarak yapılıyor burası. Ayrıca LİMAK Hidroelektrik A.Ş. diye bir firma var. Sağ olsunlar. Bu üçü de ortaokul olarak yapıyor. Burada huzurunuzda ben çok teşekkür ediyorum. Akpınar’ıma gerçekten çok güzel düzenli vaziyette çocuklarımızın rahat edebileceği şekilde okulları yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

ACAR: GERÇEKTEN ÇOK İLGİLENİYORLAR SAĞ OLSUNLAR

Muhtar Acar, “Hulusi Sayın Lisesi’nin olduğu yerdeki lisemiz bitmek üzere. İkinci döneme bildiğim kadarıyla yetiştirecekler. Ama diğer iki okulumuzu sene sonunda Eylül veya Ekim gibi bitirmeyi düşünüyorlar. Yüklenici firmalar da gerçekten çok hızlı çalışıyorlar. Huzurunuzda onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, belediye başkanına özellikle yeni gelen vali beyime çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok ilgileniyorlar sağ olsunlar” şeklinde konuştu.