Açıkkapı, 24 Haziran Seçimleri İle İlgili Konuştu

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Açıkkapı, 24 Haziran seçimlerinin Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri olacağını söyledi.

Açıkkapı, 24 Haziran Seçimleri İle İlgili Konuştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“AK PARTİ 24 HAZİRANDA DA BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATACAK”
24 Haziran seçimlerinin Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri olacağını ifade eden Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Biz inanıyoruz ki 24 Haziran seçimlerinde 16 yıldır girdiği her seçimde muazzam oylarla çıkan ve milletimizin desteği ile sandıklardan çıkan AK Parti 24 Haziranda da bir başarıya daha imza atacak. İnanıyoruz biz buna. 24 Haziranda tekrar liderimizin öncülüğünde Ak Parti birinci olacak. AK Partiye büyük bir teveccüh var ve bu anlamda bu teveccühten dolayı genel merkezimiz müracaatları Çarşamba gününe kadar uzattı. İnanıyoruz ki Ak Parti aday adayı yönüyle yine zirvede olacak. Bu bizim siyasi hareketimize olan güvenden inançtan dolayı böyle bir teveccüh var. Elazığ’da da bütün siyasi partiler içerisinde herhalde en fazla adayın olduğu parti AK Parti ve buda bizi sevindiriyor. Sanırım en son 54 aday adayı vardı. Bu muhtemelen artacaktır” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM KARARI ALINIR ALINMAZ ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI”

Seçimlerle ilgili AK Parti il teşkilatının hazırlıklarını tamamladığını belirten Milletvekili Açıkkapı, “İl teşkilatımız ve il başkanımız olmak üzere bütün kademeler daha seçim kararı alınır alınmaz Seçim Koordinasyon merkezimizi tuttular ve bütün ilçelerde de aynısı yapıldı. Biz seçime hazırız. Bir aday adaylığı süreci bir temayül süreci ve daha sonra komisyonlar tarafından aday adayları ile bir araya gelinecek ve daha sonra milletvekili adayları 21 Mayısta seçim kuruluna verilecek ve daha sonra çok daha kapsamlı çalışma başlayacak” dedi.

“BÜTÜN ADAY ADAYLARININ GAYESİ HİZMET ETMEKTİR”

Adaylık müracaatını yaptıklarını söyleyerek “hayırlısı olsun” diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Bende Pazar günü kendi ilimde il başkanlığını yaptığımız teşkilatımızla birlikte oldu ve müracaatımızı da Elazığ’dan yaptık. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin. Sonuçta bütün aday adaylarının gayesi hizmet etmektir. Bu bir hizmet yarışıdır. Rabbim inşallah herkesin hakkında hayırlısını kılsın” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kadir
Kadir - 6 yıl Önce

Sorulması gereken sorular şunlar: Ülkemizin durumu çok iyi dediler, ekonomimiz harika dediler falan filan (Nasıl iyise artık, Dolar 4'ü, benzin 6'yı, diğer şeyler de bini geçti!). Peki, ülkemizin durumu iyi ise niçin erken seçime gidiyoruz? Ülkemizin durumu kötü ise, kötü hale getiren kim? Mevcut hükümet. Bu durumda niçin size oy verelim?

palulu
palulu - 6 yıl Önce

elazığın iyi ve calışkan vekillere ihtiyacı var. uyuyanlara, kulagı kapalı, gözü görmeyenlere değil..

SIRADAKİ HABER

banner137