Milletvekili Açıkkapı, vatandaşlardan 16 Nisan tarihinde yapılacak halk oylamasında destek istedi.

Milletvekili Açıkkapı, Gençlik Kolları Başkanı Murat Öz ve beraberindeki heyetin ilk durağı Arıcak ilçesi oldu. Açıkkapı ilçe sakinleriyle görüştü, esnafları ziyaret etti ve askerlerimizi de unutmadı.

Arıcak İlçe Başkanı Mehmet Ali Aran, Ak Parti’nin iktidara geldiği günden beri gücünü milletten aldığını söylerken, “Bilindiği üzere 16 Nisanda bir referandum sürecine gireceğiz bu kapsamda sayın milletvekilimiz ilçemizi ziyarete gelmişlerdir. Ak Parti iktidara geldiği günden beri her zaman istikrarın, güvenin teminatı olmuştur ve gücünü milletten almıştır. Büyüyen Türkiye ile artık koşmaya başlayacağımız yeni bir sisteme adım atmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı ve bu seçimi de evet diyerek alınlarının akı ile atlatacaklarını dile getirdi.

Karşılamalarından ve misafirperverliklerinden dolayı Arıcak halkına teşekkür eden Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Uzun bir süredir biliyorsunuz. Anayasa paketini halk gündemine sunduğumuz andan beri Türkiye’nin her noktasında çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Özellikle bu çalışmalarda bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.”

“Biz Türkiye’de 16 Nisanda siyasi tarihimizde yeni bir sayfa açacağız. Türkiye’de bugüne kadar Ak Parti iktidarıyla yapmış olduğumuz hizmetleri kat ve kat siz kardeşlerimize sunmaya çalışacağız. Bazı konulara özellikle dikkat çekmek istiyorum. Türkiye biliyorsunuz çok partili iktidara geçtikten sonra bazı zamanlarda tek başına iktidarlarla tanışırken çoğu zamanda Türkiye’de koalisyonlar sürecinde bu ülke yönetilmeye çalışıldı. Özellikle 1950-1960 yılları arasında bugüne kadar bu ülke insanına en büyük ızdırapların yaşatıldığı ve inançlarımızın maalesef göz ardı edildiği dönemleri hep beraber yaşadık. Biz bugün 18 maddelik anayasa paketini milletin huzuruna sunarken, niçin böyle bir anayasa değişikliği yapılmalı diye çok düşündük. Bugüne kadar Türkiye’nin gelişmesine engel olan faktörleri belirledik. Bizim gelişmemizi engelleyen en büyük sebep istikrarsızlık idi. Bir ülkede istikrarı sağlayamazsanız, güveni sağlayamazsanız. Ülkede yaşayan insanlara asla faydalı olamazsınız.” ifadelerini kullanarak ilçe sakinlerinden destek istedi.

Milletvekili Açıkkapı daha sonrasında Erimli Beldesi’ni de ziyaret etti ve burada da halkı ziyaret edip referandum sürecinde destek istedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ardından Alacakaya ilçesine geçti. Ak Parti İlçe Teşkilatında Milletvekili Açıkkapı ve beraberindeki heyetini karşılayan Alacakaya İlçe Başkanı Gökmen Sancar, ilçede seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı ise seçimlerde en iyi sonucu almak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

“16 Nisan Birlik Ve Beraberliğinin Zirveye Çıkacağı Tarih Olacaktır”

İlçe sakinlerine seslenen Milletvekili Ejder Açıkkapı, geçmiş dönemlerde yaşananları hatırlattı ve “Türkiye’nin bugün birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. 16 Nisan tarihi milletimizin birlik ve beraberliğinin en üst zirveye çıkacağı tarih olacaktır. Eğer biz muhalefetin dediği gibi diktatörlük isteseydik bu sistemde diretirdik. Öyle bir sistem getiriyoruz ki Cumhurbaşkanları yaptıkları her işten dolayı sorumlu olacaklar. Meclis isterse soruşturma açacak ve şayet suçlu gördüyse yüce divana kadar cumhurbaşkanını götürebilecek” dedi.

İlçe halkına seslenen Açıkkapı beraberindeki heyet ile birlikte Alacakaya Belediyesi’ni ve Alacakaya’daki esnafları ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.