Açıkkapı, Çalışmalara Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Ağın ve Keban İlçeleri’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Açıkkapı, Çalışmalara Devam Ediyor

Açıkkapı, kampanya çalışmalarına Ağın ve Keban ilçeleri ile devam etti.

Ağın ilçesinde ilçe başkanı Mürsel Ayhan tarafından karşılanan Ak Parti Elazığ milletvekili Ejder Açıkkapı, partililerle bir araya geldi.

Ak parti Ağın İlçe Başkanı Mürsel Ayhan, 16 Nisan’da Ağın’dan evet yönünde destek çıkacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Ağın ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, daha sonra ilçe esnafı ile buluştu.

Ağın Kaymakamı  Abdullah Özdalı ile bir araya gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,ilçe ile ilgili bilgi aldı.

Ağın ilçesinden sonra Keban’a geçen Ak parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, ilçe başkanı Ömer Kaya ve Belediye Başkanı Fethiye Atlı tarafından karşılandı.

Ak Parti Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya, ilçelerine geldiği için Ak parti Elazığ milletvekili Ejder Açıkkapı’ya teşekkür etti.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’da, sürecin önemine değinerek, Kebanlılar’a seslendi.

Milletvekili Açıkkapı ise konuşmasında, “Bugüne kadar bu millete pranga vurdular ve bizi darbelerle oyaladılar. Koalisyon hükümetleriyle oyaladılar ve hep istikrarsız ortamı ürettiler. 16 Nisan tarihinde biz inanıyoruz ki milletimiz evet oyu yönünde yüksek bir oranda karar verecek. Daha önbce yaşadığımız koalisyon hükümetlerini bir daha yaşamayacağız. Yasama ve Yürütmenin seçimleri ayrı ayrı yapılacak. Yani Milletvekili seçimi ayrı Cumhurbaşkanı seçimi ayrı olacak. Milletvekili sayısı ne olursa olsun, her hangi bir hükümet kuramama tehlikesi de ortadan kalkmış olacak. Cumhurbaşkanı seçilir seçilmez hemen hükümetini kuracak böylece çalışmalar başlamış olacak. Böylece geçmiş dönemde yaşanan hükümet kuramama krizini böylelikle aşmış olacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137