İlçe gezilerini sürdüren TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Ak Parti Elâzığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın bu defaki durağı Keban ilçesiydi.

İlk olarak Keban Ak Parti İçe Başkanlığını ziyaret eden Açıkkapı, partilileri ile bir araya geldi.

Ak Parti Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya, parti içi çalışmaları istişare etmek için bir araya geldiklerini belirterek “ Bizler parti teşkilatı olarak ilçelerimizde ve köylerimizde yapmış olduğumuz çalışmaları hem burada birlikte istişare etmek hem de bu çalışmaları birlikte konuşup. Yapılanları konuşmak, yapılması düşünülen çalışmaları değerlendirmek için burada toplanmış bulunmaktayız. İlçemize teşriflerinden dolayı hepiniz hoş geldiniz diyotum. Kendilerini saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diye kaydetti.

“YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA İNANILMAZ BİR MÜCADELE VERİYORUZ”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Afrin operasyonuna değinerek, “zor bir süreçten geçiyoruz” diye belirterek “ Biliyorsunuz Afrin de zeytin dalı harekâtında bu gün kahramanlarımız orada yeni destanlar yazıyorlar. Ve ülkemizin bekasını geleceğini farklı oyunlar ile sinsice tezgâhlar ile bizleri zor duruma düşürmeye karşı hem yurt içinde hem de yurt dışında inanılmaz bir mücadele veriyoruz. Önceki gün biliyorsunuz 8 şehidimiz vardı. Ben öncelik ile bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerimize ve ülkemize sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’Yİ MİLLİ GELİR YÖNÜNDEN ÇOK DAHA FAZLA İLERİLERE TAŞIMAMIZ LAZIM”

Yapacak çok işimiz var diyen Milletvekili Açıkkapı, yatırımcılara ve işadamlarına da seslenerek “ Yapacak çok işimiz var. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu bilinç ile ben inanıyorum ki hem yol arkadaşlarımız hem de milletimiz duası ve çalışması ile biz bu gün muasır medeniyetler seviyesinin üstesine çıkan ülkeler ile çok yakın zamanlarda baş mücadele edeceğiz. Her alanda ekonomik alanda askeri alanda aklımıza gelen her alanda. Çok daha fazla çalışarak bu mücadelemizi yürüteceğiz. Bunun için ifade ettiğim gibi bizlerin çok çalışması lazım. Özel müteşebbislerimiz artması lazım. Türkiye’yi milli gelir yönünden çok daha fazla ilerilere taşımamız lazım. Buda sadece çok ve çok çalışmakta geçer” diye kaydetti.

Milletvekili Açıkkapı daha sonra Keban Belediyesi toplantı salonunda köy muhtarları ile bir araya gelerek, sorunları ve talepleri masaya yatırdı.

“BU KONUDA SIKINTIMIZ YOK”

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban’da yapılan hizmetleri anlatarak “ Biz şuanda Keban’dan Elazığ’a bütün hastalarımızı götürüp getiriyoruz. Hatta bazen engelli arkadaşlarımız başkan ne olur bizi götürüp Harput’ta gezdirin. Harput ’tada gezdirip öyle getiriyoruz. Bu konuda sıkıntımız yok çok şükür ”dedi

“ÜLKEMİZİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

Birçok ilçemizde çok güzel hizmetler var diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ise, her şeye rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor” diyerek “ Birçok ilçemizde anlatarak beliki de saatlerce anlatarak bitiremeyeceğimiz çok güzel hizmetler var. Belki birkaç dakikaya sığdırdığımız bu hizmetlere çok yoğun emekler var. Gerçekten gayret var. Bu hizmetleri buraya kazandırabilmek için kurumlar arası bir koordinasyon var. Belediyeler arasında bir dayanışma var. Bu dayanışmanın katkısı ile ve İl Özel İdare’nin destekleri ile birçok belediye olduğu gibi Keban’ımızda da bu dayanışmayı görüyoruz. Türkiye’nin şuanda belki de 10 – 15 yıldır yaşadığı bütün sıkıntılara rağmen önümüze konulmak istenen bütün engellere rağmen biz bu hizmetlerimizi Türkiye’de birçok köyümüze ilçemize milletimizin hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Geçen yıl son çeyrek % 11 gibi bir büyüme ile Dünyada birinci ülkeyiz. En zirvedeyiz. Hangi oyunlar oynanırsa oynansın hangi zorluklar çıkarılırsa çıkarılsın. Bizler daha çok çalışacağız. Daha çok üreteceğiz. Ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” diye söyledi.

Milletvekili Açıkkapı, her ilçe ziyaretinde yaptığı yaşlı ve hasta ziyaretlerini Keban ilçesinde de gerçekleştirerek, hayır duası almayı ihmal etmedi.