Açıkkapı: Unutmadık Unutmayacağız

15 Temmuz 2016’da FETÖ hain terör örgütü tarafından darbe girişiminin 3. yıldönümü dolayısıyla AK Parti 26. dönem Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı mesaj yayımladı.

Açıkkapı: Unutmadık Unutmayacağız

AK Parti 26. dönem Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı 15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

AÇIKKAPI: DİK DURUŞUN ADIDIR

AK Parti 26. dönem Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, “15 Temmuz bu milletin atalarından aldığı  şuurun  bir kez daha tarifini bulduğu müstesna günlerden biridir. 15 Temmuz ülkemizi  alçakça, haince Suret-i Hak’tan görünüp işgale yeltenenlere, dışarıdaki ve içerideki hain uzantılarının suratlarına milletimizin vurduğu okkalı bir tokattır. 15 Temmuz, liderinin cesaretinin, inanmışlığının, milletiyle beraber ölümü öldürdüğü bir tarihtir. 15 Temmuz bir başbakanı ve iki Bakanı darağacına gönderenlere karşı bir kez daha aynı hüznü yaşatmayacağımızın haykırışının adıdır. 15 Temmuz, Hain, alçak Fetönün ve onu kukla olarak kullanan ağababalarının ülkemizi ve bu coğrafyayı işgal emek isteyenlere, tasarımlamak isteyenlere karşı dik duruşun adıdır” dedi.

AÇIKKAPI: UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

Açıkkapı, “15 Temmuz yeniden şahlanıştır. 15 Temmuz yeniden diriliştir. 15 Temmuz Tam Bağımızlığımızın mihenk taşlarından birisidir. 15 Temmuz Kurum ve kuruluşlarımıza çöreklenen hainlerin yüzlerinin açığa çıktığı ve bu hainlerin rezil rüsva oldukları gündür. 15 Temmuz Lideriyle beraber bir milletin neleri başarabileceğinin tüm dünyaya haykırıldığı bir gündür. 15 Temmuz yüzyıllardır ülkemiz üzerinde emelleri olan Küresel Güçlerin ve Küresel Aklın bir kez daha hezimete uğratıldığı gündür. Allah birliğimizi ve beraberliğinizi daim kılsın, hainlerin ve onları kukla olarak yönetenlerin bin yıldır kanlarımızla suladığımız topraklarımıza çizmelerini değdirmesin. #15Temmuz #Unutmadık #Unutmayacağız #Unutturmayacağız” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137