Açıkkapı’dan Elazığspor’la İlgili 11 Maddelik Açıklama

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından Elazığspor’la ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı’dan Elazığspor’la İlgili 11 Maddelik Açıklama

Elazığ’ın gündemine oturmuş olan Elazığspor konusu hakkında açıklamalar yapılırken bir açıklamada Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’dan geldi. Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından 11 maddelik bir açıklama yaptı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı yaptığı açıklamalarının ilk üç maddesinde Elazığspor’un geçmiş tarihinden bilgiler verirken maddelerin devamında;

Elazığspor Bu Şehrindir

Keşke Elazığspor ve Elazığ kamuoyu borç batağına sürüklenmeden kendi evlatlarını alt yapıdan yetiştirip birkaç klas oyuncuyu zamanla takıma monte edebilse ve Elazığ, sporcu yetiştiren ve ülkemize kazandırabilen bir il olabilseydi. Bu vazgeçilmez hedefimiz olmalıdır.

Keşke sporu konuşan herkes, tüm taraflar kendi bulunduğu mekanlar dışında da çeşitli çalış taylar ile Elazığ'ın başta futbol olmak üzere tüm branşları ele alınabilse, konuşulsa ve kalıcı eserler bırakılabilseydi, eleştirmeden önce. Bu bir şikayet değildir; hepimizin noksanıdır.

Geçen zamana hayıflanmadan mevcudu muhafaza ederek doğru ve kalıcı çalışmalar için de geç kalınmamıştır. Siyasetçilerin gayreti bu yolda tek başına yeterli midir? Asıl cevap bulması gereken sual budur.

Elazığspor Sıçrama Tahtası Değildir

2001-2002 sezonunda Süper lige çıkarak iki sezon mücadele ettiğimiz ve ligden düştükten sonra tekrar Süper lige çıktığımız 2011-2012 sezonu ve sonrası iyi gününde de kötü gününde de Elazığsporumuz'a aşkımız ve sevdamız giderek artmıştır.

Bizi yakinen tanıyanlar bilir ki, üstlendiğimiz hiçbir göreve ne Elazığspor üzerinden ne de toplumsal ortak bir paydayı kullanarak gelmedik. Elazığspor bu kentin en yüksek değerlerinden birisidir ve asla bir sıçrama tahtası olarak görülmemelidir. Böyle görenler bu takıma gönül veren ve yürekleri Elazığ sevgisiyle süslü olan yüzbinlerin ahını alacak; asla ne bu dünyada ne de ahiret boyutunda bu vebalin altından kalkamayacaktır.

Elazığspor Hep Zirvededir

Bizim sevdamız, Elazığ kavramının geçtiği her yerde olduğu gibi, Elazığsporumuzun bulunduğu bütün zeminlerde de hep zirvede kalacaktır. Bu duyguyu yüreğimize nakşeden Cenab-ı Hakk'a her daim şükrediyoruz.

Hayatımızın her safhasını şeffalık üzerine dizayn etmeyi olmazsa olmazımız kabul eden bir yaklaşımın sahibi olduğumuz bilinir.

Bu bağlamda diyoruz ki, hizmetlerimizi hemşerilerimize aktarırken, milletvekili arkadaşlarımızla hakikatlerin peşinde olduk, asla şova yönelmedik.

Küfür Bu Şehrin Evladına Yakışmaz

İspanya’da görevli bulunduğum hafta, iki milletvekili arkadaşlarımla birlikte Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Elazığspor Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerinin bir kısmının bulunduğu toplantıdan sonra Milletvekili arkadaşımız Metin Bulut'un asla söylemediği, sarf etmediği bir söz ile karşı karşıya bırakılması kabul edilemez.

Düşük seviyedeki yorum ve tezviratlara o toplantıda bulundukları için açıklama yapan başta Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekilimiz Ömer Serdar olmak Üzere ehli vicdan olan herkesin başta gelen görevidir.

Şehrin De Elazığspor'un Da Hakkını Hep Koruduk

Elazığspor Kulübü Başkanımızın istifasına üzüldüm. Ancak istifa kararı tamamen Başkanın kendi iradesinin bir sonucudur. İstifa safhasında ve sonrasında konu bizimle paylaşılmamıştır.

Bir kısım art niyetli çevrelerin ve hepimizin bildiği üzere gönüllerinde zerre kadar Elazığ sevgisi barındırmayanların bu istifanın faturasını milletvekillerine çıkarması topu bizlere atması ne ahlaki ne de vicdani değildir.

Bizler, Elazığspor 'un hakkını, hukukunu 580 bin hemşerimizin hakkı ve hukuku olarak bilir ve koruruz.

Adalete Hesap Verecekler

Bir müddettir sosyal medya hesapları üzerinden gerek şahsıma ve gerekse milletvekili arkadaşlarıma, organize bir şekilde ve ahlaki olmayan tarzda yorum ve paylaşımlar yapılmıştır.

Kimileri bilgi noksanlığından, bir kısmı da kötü niyetten açığa çıkan bu paylaşımlar Elâzığ gibi mertlik ve yiğitlik gibi yüksek kavramları yüreğinde barındıranlara asla yakışmamıştır.

Baki Olan Allah'tır

Bize şeref ve paye biçenlere Elazığ'ı temsil eden birisi olarak diyorum ki, bizim şerefimiz Elazığlılığımızdır. Onurumuz Elazığ'ın yüksekliği kadar zirvelerdedir. Böyle olduğu içindir ki, bu asil Kentin haysiyet abidesi insanları tarafından temsil noktasına seçilmişizdir. O yüzdendir ki, bizim Şerefimiz Elazığ'ın, Elazığ'ın şerefi de bizimdir.

Makamların, mansıpların ve mevkilerin gereğini yapmadığınız takdirde bir kazanç değil, kayıp getireceğinin bilincindeyiz ve bu şuurla vazifemizi yapıyoruz.

Zaman Birlik Beraberlik Zamanı

Ve nihayet şunu kayda geçelim: Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır

Vakit, Elazığspor'u siyaset üstü bir Kurum olarak Saygın kılma vaktidir.

An, Elazığspor'u hak ettiği yere tüm şehirle birlikte taşıma anıdır.

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur” açıklamalarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 21:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137