Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Elazığ’a geldi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü Elazığ havalimanında Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Elazığ Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit, Elazığ Barosu Başkanı Mustafa Yentür, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı karşıladı.

Elazığ’daki temaslarına Mağdur Odaklı Adalet Buluşmaları toplantısı ile başlatacak olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sonrasında Elazığ Adliyesi’ne geçecek.

Şehit Polis Memuru Cihat Şahin’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirecek olan Bakan Abdülhamit Gül, Elazığ Valisi DR. Ömer Toraman ile bir araya gelecek olan Bakan Gül, Vali Toraman’dan şehir ile ilgili brifing alacak.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün bir sonraki durağı Elazığ Belediyesi Olacak. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından karşılanacak olan Bakan Gül’e belediye çalışmaları hakkında bilgi verilecek.

Bakan Gül, Elazığ’daki ziyaretleri kapsamında AK Parti İl Başkanlığı’na da giderek İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Partililerle bir araya gelecek.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı da ziyaret edecek olan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, sonrasında Gençlerle bir araya gelerek söyleşiye katılacak.

Geceyi Elazığ’da geçirecek olan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, cumartesi günü Tunceli’ye geçecek.