Spor Toto 1. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Adanaspor ile karşılaşacak olan Elazığspor, bu maçın Erzurum’da oynanması için Kazım Karabekir Stadyumu’nun kullanım haklarını elinde bulunduran Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Kulübü’ne resmi müracaatını yaptı.

Atatürk Stadyumu’nun yıkım sürecine girmesinin ardından ilk yarının son maçı olan Altay müsabakasıyla birlikte maçlarını Elazığ dışında oynamak zorunda kalan Bordo-Beyazlı ekibimiz, hatırlanacağı üzere Altay ile Sivas’ta karşılaşmıştı.

2. Yarının ilk maçında ise Adanaspor ile karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı temsilcimiz, bu maçı ise Erzurum’da oynamak isteğini Dadaşlar diyarı temsilcisine iletti.

Alınan bilgilere göre Elazığspor Kulübü yetkililerinin bu konudaki resmi yazışmaları yaptıkları ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Kulübü’nden cevap beklendiği öğrenildi.

Buna göre Elazığspor-Adanaspor müsabakasının çok büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda Erzurum’da oynanması beklenirken, Erzurumspor Kulübü’nden olumsuz bir yanıt alınması durumunda ise Elazığspor’un ikinci tercihinin Sivas olduğu bildirildi.