AK Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Gülaç medya grubumuzu ziyaret etti. Televizyonlarımızın Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ile bir araya gelen Av. Cengiz Gülaç, medya grubumuz çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Seçim çalışmalarına başladıklarını aktaran Gülaç, aday adaylığını açıklamasıyla birlikte Elazığlılardan olumlu tepki aldığını ifade etti.

GÜLAÇ: ELAZIĞ HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Alan: Başkan Şerifoğulları İkinci Dönemde De Birçok Önemli Projeyi Hayata Geçirecektir Başkan Alan: Başkan Şerifoğulları İkinci Dönemde De Birçok Önemli Projeyi Hayata Geçirecektir

Gülaç, “Elazığ’da iyi kötü beni bilen bilir. Avukatlık mesleğinin haricinde yıllarca gazetelerde, televizyonlarda bu şehrin medyasına, basınına, kültürüne katkı sağlamaya çalıştım. Bugün artık başka bir mecrada yol alıyoruz. Allah nasip ederse inşallah Cumhurbaşkanımızın takdirleri de olursa farklı bir yola siyasi bir yola girdik. Bundan sonrası artık benim için yeni bir serüven. Çalışmalar başladı. Vatandaşa ulaşma, vatandaşa kendinizi hatırlatma anlatmak konusunda belli kampanyalar aday adayları yapıyor. Bende kendime göre bir plan proje dahilinde süreci başlattım bu süreçte ben basın haricinde Elazığ halkına da çok çok teşekkür ediyorum. Arayan soran herkese özellikle sokakta karşılaştığım insanlar beni avukat, televizyoncu, gazeteci Elazığspor’da yıllarca hizmet vermiş biri olarak bilirken siyasi platformda görmelerinden dolayı geri dönüşleri çok iyi. İlgi alaka gerçekten çok çok iyi seviyede. Ben hemşehirlerimize ve Elazığ halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.